Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyCíglerova, Praha - Černý Most

Cíglerova, Praha - Černý MostVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné19 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce57 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 3+1 o celkové ploše 70m2 s lodžií v 6. patře kompletně zatepleného panelového domu s výtahem. Lokalita Praha 9 – ulice Cíglerova, přímo u metra Rajská Zahrada.

Byt je kompletně zařízený nábytkem. Rekonstruované zděné jádro a plastová okna. Vstupní chodba s vestavěnými skříněmi. Dále 2 samostatné ložnice a prostorný obývací pokoj. Samostatná je i kuchyně s jídelním koutem. Kuchyňská linka je plně vybavená vestavěnými spotřebiči. (Indukční sporák, trouba, myčka nádobí Bosch, mikrovlnná trouba, lednice, mrazák). Prostorná skříň pro ukládání potravin. Koupelna je vybavena rohovou vanou a koupelnovým nábytkem, pračkou. WC je samostatné. Sklep k využití. Ze zasklené lodžie je výhled do zeleně.

Jedná se o lokalitu s veškerou občanskou vybaveností. 50m od domu je městský úřad Prahy14, škola, školka obě cca 250m, dětské hřiště , Supermarket-Albert (150m), zdravotní středisko (400m), - praktický lékař pro děti i dospělé, zubař, gynekologie. Vynikající dopravní dostupnost – 50m od metra Rajská Zahrada.

K nastěhování ihned.

We offer a 2 bedroom apartment to let (3+1). Total area is 70m2 with a balcony in 6th floor. Fully insulated panel house with elevator. Location Prague 9 – Cíglerova st. 1075/2 nearby metro station “Rajská zahrada”.

Apartment is fully equipped with furniture. Apartment has been renovated and plastic windows have been installed. Hallway with built-in wardrobe. 2 separated bedrooms and spacious airy living room. Kitchen is combined with dining corner. Kitchen is fully equipped with built-in appliance (Induction cooker, oven, dishwasher Bosch, microwave, fridge, freezer). Spacious food cabinet. Bathroom has corner tub and is equipped reliable bathroom furniture and wash machine. WC is separate. Cellar for use. Glazed balcony has view to green park.

50m from the house is Prague 14 town hall office, school and kinder garden both cca250m, children playground, Albert-supermarket (150m), surgery cca400m – dentist, family doctor, gynecologist. Great accessibility to the city center (max.20min) by metro.

Available immediately.

We speak English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu582618
Dispozice3+1
Dostupné od11. 11. 2019
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha70
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.