Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+1 • 58 m² bez realitkySlavíkova, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Slavíkova, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský krajVýtah
Měsíční nájemné7 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Hledáte dočasné, ale přesto dlouhodobé bydlení v podnájmu v atraktivní lokalitě, s výhledem nikoli na skládku či k sousedům, ale do zahrady?

Nabízíme podnájem bytu 2+1 o výměře 58m2 ve 4. patře z 5 celkových s výtahem a výhledem do krásné a udržované zahrady Domova seniorů Slunečnice. Výhled je z balkonu, a přesto, že je v blízkosti rušná Opavská ulice, tak v bytě i celém domě je nádherný klid. Dům je samozřejmě zateplený (takže vás nepřekvapí žádné šílené účty za topení) s rekonstruovaným výtahem a bezbariérovým přístupem. Okna jsou plastová se žaluziemi. U domu vždy v pohodě zaparkujete a o svého plechového mazlíka se nemusíte bát. Budete ho mít stále na očích a domů jen pár kroků.

Do předsíně nemusíte shánět žádný nábytek, je tam stěna s věšáky, zrcadlem a botníkem. V kuchyni je kuchyňská linka, lednice, kombinovaný sporák (plyn + el. trouba). Najdete tu i užitečnou spíž na potraviny.

Jeden pokoj je skutečně velký (my tam měli obývací pokoj s pracovnou a vše potřebné se pohodlně vešlo). To je ten s výhledem do zahrady. Druhý pokoj je kapánek menší. Oba pokoje si ale nábytkem musíte vybavit sami.

Mezi těmito pokoji je ještě šatna na veškeré oblečení. Takže když nechcete, nemusíte mít v dalších pokojích žádné velké skříně.

Koupelna měla své nejlepší roky za sebou, takže jsme ji zrekonstruovali. Uvítá vás nová koupelna s vanou a umyvadlem. Návdavkem vám v ní necháme i pračku. Není úplně nová, ale stará rozhodně také ne.

Na kompoty nebo sezóně nepotřebné věci můžete využít sklep. A pokud jezdíte na kole, tak v domě je i kolárna.

Výše poplatků je při obsazení 1-2 osobami.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583393
Dispozice2+1
Dostupné od14. 11. 2019
Podlaží4
Typ budovyPanel
Plocha58
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.