Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 91 m² bez realitkyOlštýnská, Praha - Troja

Olštýnská, Praha - Troja
Cena5 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 894 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám klimatizovaný byt 3+1 v 5NP o výměře 91m2 s orientací východ-jih-západ. Provedená rekonstrukce 2019: nové plovoucí podlahy, nové dveře a zárubně, nová kuchyňská linka). Kompletní rekonstrukce celého bytového domu až na betonový skelet proběhla v roce 2001 (nové vyzdívky, plastová okna, zděné jádro, elektřina a topení v měděných rozvodech, voda v plastových rozvodech, kompletní zateplení).

Byt sestává z prostorné chodby (s možností vybudovat lodžii), kuchyně a malého špajzu, dvou velkých pokojů a jednoho menšího, koupelny s vanou a samostatného WC. Všechny pokoje jsou neprůchozí. Velké pokoje byly v roce 2016 vybaveny klimatizací instalovanou venku na fasádě budovy.

V okolí je kompletní občanská vybavenost. V těsné blízkosti je obchodní centrum Krakov. Mateřská a základní škola cca 5min chůze, gymnázium 10min. Zdravotnické služby na poliklinice Mazurská jsou cca 5min chůze. Metro Kobylisy(C) je dosažitelné autobusem cca 5min. ZOO Praha je vzdálené 20min chůze a botanická zahrada 15min. Na vycházky je vhodný lesopark svažující se k údolí Vltavy případně nedaleké Drahanské údolí a Zámecká rokle.

Aktuální výše všech poplatků SVJ je 2.655Kč/měs. + 520Kč/měs. za elektřinu. Poplatky SVJ zahrnují: SUV, TUV, teplo, výtah, úklid spol. prostor, odvoz odpadků, fond oprav, fond údržby, pojištění domu, správu domu, recepci, provozní fond. Při obývání bytu pěti osobami byly poplatky SVJ ve výši 6601Kč + 740Kč elektřina.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583704
Dispozice3+1
Dostupné od17. 11. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha91
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.