Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 36 m² bez realitkyObětí 6. května, Praha - Krč

Obětí 6. května, Praha - KrčMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Potřebujete byt pro jednu osobu nebo mladý pár? Pak je tento byt příjemným řešením. Nebo už nezvládáte doma v klidu pracovat a hodila by se Vám malá kancelář pro dva až tři lidi? Také možnost! :)

Nabízím k pronájmu předloni zrekonstruovaný byt o rozloze 36 m2, v klidné lokalitě 250 metrů od stanice metra C Budějovická. Jde o žádanou lokalitu s výbornou dopravní dostupností a plnou občanskou vybaveností – a zároveň klidem a množstvím zeleně. K bytovému domu náleží zahrada. Byt leží ve třetím patře, výtah je samozřejmostí. Sklepní kóje na přebytečné věci. Velikostně je byt ideální pro jednotlivce či mladý pár.

Byt nabízí světlý obývací pokoj o výměře 23 m2. Rozměrná okna jsou otevřena na jihozápad, před nimi je vzrostlý strom který propouští příjemné rozptýlené světlo. Pod okny je zeleň/zahrada, kam mají přístup pouze obyvatelé domu. Malá, částečně zařízená kuchyň (kuchyňská linka, dvouplotýnková indukční varná deska) má okna otevřená na zasklenou pavlač. Koupelna je vybavená sprchovým koutem, umyvadlem a topným žebříkem, přípravou na pračku. Ohřev vody zajišťuje velký elektrický bojler. Samostatná toaleta má umyvadlo s teplou vodou. Vstupní chodba s koutem/komorou poskytuje dostatek prostoru pro odkládání bot a umístění šatní skříně.

Topení je elektrické (programovatelný akumulační přímotop), elektrický je i ohřev vody. Odběr energie přes úsporný tarif D57d s 20+ hodinami levné energie. Plyn není zaveden.

Dům je udržovaný, nedávno zateplený (včetně plastových oken). K domu náleží zahrada, přístupná pouze pro obyvatele domu. Kolem domu je síť jednosměrných ulic, provoz minimální. V oblasti jsou (modré) zóny placeného parkovacího stání.

Perfektní dopravní dostupnost: metro C Budějovická 250 metrů (na Muzeum za 9 minut), metro Pankrác 800 metrů. Bohatá síť autobusů v okolí, např. Smíchovské nádraží 15 minut jízdy, nebo i mimo Prahu směr Jílové u Prahy, Týnec n/S... včetně nočních (i přímá linka na letiště).

V okolí se konají pravidelné farmářské trhy (před OC Arkády Pankrác), open-air akce (park Na Pankráci). Bohaté možnosti sportovního vyžití (beachvolejbalové kurty, tenisové kurty, sportcentrum Brumlovka aj.). Spousta zeleně v okolí na procházky i běhání (např. park Kavčí hory).

V pohodlné dochozí vzdálenosti se nachází např. Úřad městské části Praha 4, Poliklinika Budějovická, několik základních i středních škol (i MŠ a jesle), několik obchodních center (Arkády, DBK), Bauhaus...

Preferuji nájemníky bez domácích mazlíčků.

Zákaz kouření v bytě.

Cena nájmu zahrnuje i poplatky za užívání společných prostor, odpad, internet apod. Zálohy jsou pouze na spotřebu elektrické energie a vody. V případě šetrného užívání zdrojů je tento poplatek naddimenzovaný a přeplatek samozřejmě bude vrácen.

Byt je k dispozici ihned.

Prohlídky jsou možné dle dohody.

A 36 sq.m. ((118 sq.f.) flat was renovated two years back. Great location 250 m from Metro C line (Budejovicka station). Fourth floor with elevator.

Partially equipped: living room (23 sq.m.) has large windows facing south-west into privately owned garden (accessible to house residents only), tree just outside the window brings welcoming shade in summer. Small separate kitchen is equipped with sink and small induction cooker, has windows (open to north). Bathroom has shower and sink, room for washing machine. Toilet is in separate room, with running hot water. Entrance hall has room for a big wardrobe and a shoe shelf.

Water and heating runs on electricity with price saving tariff. Building was renovated with new insulating windows and facade insulation.

House is being kept in good shape, outside insulation was done recently. Private garden belongs to the house. There is a lot one-way streets around, so only a little traffic (and amost no traffic-realted noise). Nearby streets are in paid parking zone.

Public transport: there is a perfect connection to the city center, metro C line station only 250 m away (9 mins to the city center), Smichovske Nadrazi only 15 minutes by bus. Lots of shops and shopping centers nearby. Farmer markets, sport activities (beach volleyball, tennis sportscenter Brumlovka etc.). Lots of parks and greenery around, suitable for walks and running as well.

No smoking in the flat.

Preferably no pets.

Price includes fees for common areas, communal waste, wi-fi internet.

Extras are advance payments for just electricity and water bills.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583786
Dispozice1+1
Dostupné od11. 12. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha36
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBudějovická
🚶 331 m (4 min)
PoštaPraha 4
🚶 532 m (6 min)
ObchodUzeniny Melíšek
🚶 191 m (2 min)
BankaFio banka Praha 4
🚶 315 m (4 min)
RestauraceCoolna
🚶 246 m (3 min)
LékárnaDr. Max - Budějovická
🚶 272 m (3 min)
ŠkolaVOSIS
🚶 366 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Fillova
🚶 559 m (7 min)
Sportoviště
🚶 826 m (10 min)
Hřiště
🚶 191 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.