Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyZavadilova, Praha - Dejvice

Zavadilova, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nezařízený byt 2+kk v činžovní vile z roku 1930. V bytě je pouze kuchyňská linka, lednice/mrazák, myčka, varná deska. Světlý byt, velká okna na sever do udržované zahrady a jedno okno na východ. V koupelně vana, WC a místo na pračku/sušičku. K bytu náleží sklepní kóje. Vytápění a ohřev vody: plynový kotel. Byt i dům po celkové rekonstrukci (2015).

Poplatky: vodné a stočné zálohově 500 Kč/měsíc, plyn a elektřina (bude převedeno na nájemce, výše poplatků záleží podle vaší spotřeby), odvoz odpadu, úklid domu a světlo v domě neúčtujeme.

Dobrá dostupnost na metro Bořislavka (10 min. pěšky), tram/bus zastávka 3 min. pěšky. Klidná lokalita u parku, pomezí mezi Hanspaulkou a Ořechovkou. Parkování bez problému před domem nebo v přilehlých ulicích (modrá zóna pro rezidenty).

Preferujeme dlouhodobý pronájem na několik let. Požadujeme bezúhonnost, čistý exekuční rejstřík a pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou třetím osobám. Vratná kauce 30.000 Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583793
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.