Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 76 m² bez realitkyChýně - Chýně, Středočeský kraj

Chýně - Chýně, Středočeský kraj
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce28 000 Kč


Pronajmeme slunný, částečně zařízený byt v ulici U Dráhy, Chýně. Byt bude volný k nastěhování od ledna/února 2020. Obytná plocha činí 76m2, obsahuje velmi prostornou a zařízenou kuchyň (kuchyňská linka, sporák, trouba, myčka, lednička, mikrovlnka, jídelní stůl + 4 židle), obývací pokoj (sedačka), ložnice s velkou šatní skříní, prostorná chodba, koupelna se záchodem vč.pračky, komora s úložnými prostorami, elektro kotlem a bojlerem. Další úložné prostory např. k uskladnění kol je možné využít na společné chodbě.

Byt je ve velmi dobrém stavu, všude plovoucí podlahy, klimatizace, vnitřní rolety. Díky situování v podkroví velmi nízké náklady na energie.

V domě se nachází celkem 6 bytových jednotek, dále společná předzahrádka s pískovištěm a trampolínou. K bytu náleží 1 parkovací stání.

Preferujeme dlouhodobý pronájem rodinu/pár, nekuřáky a bez domácích mazlíčků.

Cena činí: 15.000,- + 4.000,-Kč poplatky (pro 4člennou rodinu)/měsíc. Vratná kauce 2x 15.000,-.

Lokalita Chýně je vzdálená jen pár minut jízdy autem od konečné stanice metra Zličín. Dopravní obslužnost busem/vlakem na dobré úrovní; v obci se nachází základní škola, školka, obchod, pošta, lékař, restaurace Pivovarský dvůr. Občanská vybavenost má za poslední roky vzrůstající tendenci, ideální zázemí pro rodiny s dětmi (hřiště, lanový park, cyklostezka, rybníky, pestrá nabídka kroužků a volnočasových aktivit pro děti i dospělé).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583880
Dispozice3+kk
Dostupné od2. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
Plocha76
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.