Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyBenediktská, Praha - Staré Město

Benediktská, Praha - Staré MěstoVybaveno
Cena10 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 46 226 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kvalitně zrenovovaný byt s okny do ulice Benediktská a do klidného vnitrobloku osázeném zelení je umístěn ve 4.NP historického funkcionalistického činžovního domu s novým výtahem a reprezentativními společnými prostory. Budova stojí v boční jednosměrné ulici vedoucí z Masné do Dlouhé třídy. Byt se nachází ve velmi populární lokalitě, kde se byty prodávají jen ojediněle.

Interiér tvoří velmi světlý obývací pokoj s kuchyní s rohovým výlohovým oknem s orientací na severozápad, kde svítí podvečerní paprsky, ložnice s balkonem do pečlivě udržovaného zeleného dvorku, vstupní hala s úložnými prostory a nová koupelna se sprchovým koutem, s podlahovým topením, WC, pračkou se sušičkou.

Při rekonstrukci byly použity materiály a zařízení vyššího standardu. Na podlaze jsou nové dubové parkety v nejvyšší kvalitě, byt disponuje novými dřevěnými okny, s kvalitním zvukově i tepelně izolačním trojsklem. Součástí vybavení je designová kuchyně na míru se spotřebiči Siemens, vytápěná dlažba v koupelně, vestavné úložné prostory. Vytápění centrální plynové, designové radiátory. Kryté parkovací stání je možné pronajmout ve vedlejší budově Burzovního paláce, případně v Kotvě.

Veškeré vybavení bytu je možné přenechat nebo odstěhovat - dle požadavku kupujícího.

SVJ domu bez dluhů a v současné době disponuje vyšší naspořenou hotovostí, kterou plánuje použít na rekonstrukci čelní fasády a vstupu domu, která se bude realizovat příští rok.

Součástí bytu je sklepní kóje (2m2) a balkon (1m2).

Velmi nízké náklady a platby do SVJ.(5700,-/ mesicne pro 2 osoby v domacnosti)

1800,- fond oprav + pojisteni domu + sprava objektu

2700,- voda + topení + dalsi rezie domu (odpady, vytah)

1200,- elektrina

K nastehovani volne ihned.

V bezprostřední blízkosti se nachází stanice metra, zastávky tramvají, nákupní centrum Palladium, obchodní dům Kotva nebo nákupní bulvár Na Příkopě nebo oblíbená ulice s množstvím degustačních restaurací a barů Dlouhá třída. V pěším dosahu je Václavské i Staroměstské náměstí, okolo funguje velké množství restaurací všech světových kuchyní, obchody, banky, úřady, zdravotnické služby i sportoviště. Městskou zeleň představuje park Lannova, nádherné zahrady Anežského kláštera nebo rozlehlé Letenské sady s krásnými výhledy na panorama města.

Well refurbished apartment with windows facing Benediktská street and quiet courtyard planted with greenery, located on the 3rd floor of a historic Functionalist apartment building with a new lift and representative common areas. The building stands on a side one-way street leading from Masná to Dlouhá Street. The apartment is located in a very popular location, where the apartments are sold only sporadically.

The interior consists of a very bright living room with a kitchen with a corner window facing northwest, where early evening rays are lit, a bedroom with a balcony to a carefully maintained green backyard, entrance hall with storage space and a new bathroom with shower, underfloor heating, toilet with dryer.

Higher quality materials and equipment were used during the reconstruction. On the floor are new oak parquet of the highest quality, the apartment has new wooden windows, with high-quality sound and thermal insulating triple glass. The equipment includes a custom design kitchen, heated tiles in the bathroom, built-in storage. Central gas heating, designer heating elements. Covered parking space can be rented in the annex building of the Stock Exchange Palace or in Kotva.

All equipment of the apartment can be left or moved - according to the buyer.

In the immediate vicinity there is a metro station, tram stops, Palladium shopping center, Kotva department store or Na Příkopě shopping boulevard or a popular street with many popular restaurants and bars Dlouhá třída. Within walking distance of Wenceslas Square and Old Town Square, there are a large number of restaurants of all world cuisines, shops, banks, offices, health services and sports facilities. Urban greenery is represented by the Lannova Park, the magnificent gardens of the Convent of St. Agnes or the large Letná Park with beautiful views of the city skyline.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583920
Dispozice2+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.