Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyLánov - Prostřední Lánov, Královéhradecký kraj

Lánov - Prostřední Lánov, Královéhradecký kraj
Cena3 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 801 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme vám k prodeji nový, velmi pěkně situovaný byt 2+KK o výměře 55 m2, v jižním křídle bytového domu Oáza, s výhledem na parkovací stání a zeleň. Byt se nachází v 3 NP a je dispozičně rozdělen na vstupní chodbu, kde se nachází koupelna s WC, dále pak ložnice a obývací pokoj s kuchyňským koutem. Podlahová krytina chodeb a kuchyně (keramická dlažba) a podlahová krytina pokojů (laminátová plovoucí podlaha). Zdroj tepla zajišťuje přímo v bytě samostatný kondenzační kotel, dále pak větrací jednotka s rekuperátorem. K bytu náleží sklepní kóje v suterénu, o výměře 4,6 m2. Lze přikoupit parkovací stání přímo v areálu. Byt skýtá velmi pěkné bydlení v klidné části obce, s celoroční dostupností.

Popis lokality:

Centrum života obce je kolem křižovatky dvou silnic: Vrchlabí - Trutnov (ze Z na V) a Hostinné - Horní Lánov, Dolní Dvůr (z J na S). Obcí projíždí pravidelné autobusové linky, mající dvě zastávky. Přímo v centru se nachází: budova obecního úřadu, v jejímž přízemí je poštovní úřad se službou poštovní spořitelny a místní knihovna. Zdravotní středisko, (obvodní, stomatologické a dětské), nedaleko vzdálené pohostinství se sálem, další pak najdete v Horním Lánově. Dvě prodejny potravin, drogerie, textil, železářství, prodejna s nábytkem a některá další zařízení.

Nedaleko směrem na Hostinné vyrostla nová budova základní školy. Vedle ní zůstává renovovaná stará budova školy s dvěma odděleními školní družiny.

Obec Lánov je výborným východiskem k poznávání nejen střední části Krkonoš, ale výborné trasy i spojení vedou do západní části - Harrachovsko a Rokytnice nad Jizerou jako i do východní části - Pec, Janské Lázně, Žacléřsko s Rýchorami. Ke sportovnímu vyžití slouží tenisové kurty, hřiště pro odbíjenou a fotbal. Více informací o projektu a prodeji dalších bytů naleznete na www.oazalanov.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583952
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2021
Podlaží3
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha55
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.