Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyV Háji, Praha - Holešovice

V Háji, Praha - HolešoviceVýtah • Garáž
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce53 000 Kč


Pronájem nově dokončeného moderního bytu dispozičně řešeného jako 2+kk o užitné ploše 56 m2 s balkonem 5 m2 a nadrozměrným garážovým parkovacím stáním v novostavbě Rezidence Nad Vltavou v žádané lokalitě Praha 7 – Holešovice v bezprostřední blízkosti centra města. Obytné místnosti (obývací pokoj s kuchyní a ložnice) mají přístup na balkon a jsou orientovány na jih s romantickým výhledem na Vltavu. Byt se nachází ve 2. NP s výtahem a náleží k němu také úložná komora v přízemí objektu. Ve vnitrobloku budov rezidence je zeleň parkové úpravy a dětské hřiště.

DISPOZICE bytu:

Prostorný obývací pokoj (25,3 m2) s integrovanou, plně vybavenou kuchyní (horkovzdušná trouba, sklokeramická deska, digestoř, myčka na nádobí, lednice s mrazákem), koupelna (5,8 m2) s vanou se sprchovou zástěnou a toaletou, ložnice (14,3 m2), šatna (3,8 m2), prostorná centrální předsíň (6,5 m2) a balkon (4,8 m2).

Byt je vybaven kvalitní třívrstvou dřevěnou plovoucí podlahou, jednoduchými moderními keramickými dlaždicemi, obklady i sanitou, dřevěnými EURO okny s vnitřními žaluziemi a bezpečnostními dveřmi. V koupelně je instalován otopný žebřík a příprava pro pračku.

Do všech pokojů je přiveden rozvod TV sítě a vysokorychlostního internetu, v bytě je dále zaveden domácí telefon a elektronické zabezpečovací zařízení s možností napojení na PCO. Dodávka tepla a ohřev TUV jsou zajištěny z dálkového centrálního zdroje, v koupelně je instalováno elektrické podlahové vytápění s jednoduchou obsluhou. Výtahem je možno sjet přímo do prostorných suterénních garáží s vraty na dálkové ovládání. Celý objekt rezidence je oplocen s uzamčeným vjezdem a vstupy.

LOKALITA

V blízkosti rezidence se nachází veškerá občanská vybavenost vč. MHD (tramvajová zastávka Tusarova, nedaleká stanice metra C Vltavská), řady restaurací (vyhlášené restaurace SaSaZu, La Bottega Tusarova), trendy bister i kaváren, nákupních možností, zdravotnických zařízení a sítě školských zřízení. Kulturní vyžití nabízí divadlo La Fabrika, sportovní pak nedaleký Rohanský ostrov s golfovým zázemím, sqashové kurty či přilehlá cyklostezka podél Vltavy.

V ceně nájmu je zahrnuto garážové parkovací stání.

Velmi pohodlný a zcela nový byt na strategickém místě – k nastěhování ihned.

Upřednostňujeme dlouhodobého, solidního nájemce.

Nájemné: 25,000 Kč + poplatky 3,000 Kč

Kauce: 50,000 Kč splatná při podpisu nájemní smlouvy

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu583954
Dispozice2+kk
Dostupné od19. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.