Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyVršovická, Praha - Vršovice

Rezervováno
Vršovická, Praha - VršoviceVýtah
Měsíční nájemné14 400 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Světlý, zařízený byt 2+kk s lodžií je situován ve třetím patře panelového domu s výtahem v atraktivní lokalitě Prahy 10 – Vršovic. Orientace bytové jednotky je na jih, výhled do klidného vnitrobloku se zelení. Bonusem je prostorná lodžie, která může sloužit k příjemnému posezení a pěstování květin. Kuchyňský kout zahrnuje linku, lednici s mrazákem, elektrický sporák se sklokeramickou deskou, digestoř a mikrovlnou troubu. V koupelně je vana, toaleta a pračka. Na podlahách je PVC a dlažba. K dispozici vysokorychlostní internet připojení od UPC a kabel TV (10 programů). Parkování na ulici bez zón. Veškerá občanská vybavenost v místě – nedaleko se nachází nákupní centrum Eden. V blízkosti je park Grébovka, ideální k procházkám i sportu a koupaliště Slavia. Vynikající dopravní dostupnost do centra města z tramvajové zastávky Koh-i-noor, která se nachází 3 minuty chůze od domu nebo vlakové zastávky Nádraží Vršovice, která je asi 15 min chůze nebo 2 stanice tramvají. Průkaz PENB není k dispozici, proto je uvedena třída G. Poplatky se hradí zvlášť, kauce ve výši jednoho měsíčního nájmu + poplatky. Majitelka vyžaduje smlouvu na 1 rok a více, jinak propadá depozit.

Flat has living room, bedroom, kitchen corner, bathroom (55m2) and balcony (6m), 3rd floor, Vrsovicka street, Prague 10. Reconstruction of the flat in 2015. Entrance on chips, 2 lifts available, new plastic windows, central heating. Flat is very light and warm, oriented to the quiet yard.

Flat equipment: bed, cauch, TV, table, chairs, stove, microwave, refrigerator, washing machine, wardrobe, shoe cabinet, iron, ironing board.

Bus and tram Koh-i-noor station just in front of the house, 9 minutes to line A Náměstí míru, 11 minutes to line C I.P.Pavlova, 20 minutes to Václavák square. Night tram service.

Shopping centre Eden only 10 minutes walk, Penny supermarket just by the entrence to the building. Restaurants, shops, swimming pool, schools, club cinema U pilotů, park Grébovka or Heroldovy sady in the neighberhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584113
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 11. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
Užitná plocha56
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.