Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkyKlíčany - Klíčany, Středočeský kraj

Rezervováno
Klíčany - Klíčany, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné19 900 Kč

+ Poplatky za služby2 988 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Dovolujeme si vám nabídnout luxusní bydlení ve velkoryse řešeném bytě 3+kk , 91 m2 s garážovým stáním a sklepem v rezidenčním projektu Klíčanka, kousek za hranicí Prahy 8-9,v Klíčanech.

Byt patří k nejlepším z projektu díky orientaci vůči světovým stranám.Bydlícím nabídne neobvyklý zážitek z velkoprostorového uspořádání místností,jenž jsou nesrovnatelné s jinými projekty na území Prahy.Půdorys bytu je přiložen.Po drobné úpravě ho lze upravit na 4+kk a získat další místnost jako pracovnu.Jednotlivé obytné místnosti jsou osazeny francouzskými okny. Podlahové vytápění místností nabídne uživatelský komfort s minimem provozních nákladů. Nadstandardní materiály a vnitřní vybavení bytu osloví každého trochu náročného klienta.

Byt bude vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči a pracovním ostrůvkem na vaření.Budoucí nájemce má v této chvíli možnost ovlivnit výběr a uspořádání kuchyňské linky.V oknech budou žaluzie,v koupelně skříňky se zrcadlem. V ložnici velká šatní skříň typu IKEA apod. Vše je možné vybavit po vzájemné dohodě s nájemcem. Rozvody TV signálu a internetu jsou v každé obytné místnosti.

Byt je ideální pro rezidenty,kteří si chtějí užívat pocitu klidného bydlení v přírodě v dosahu velkoměsta, osloví zejména:

• Mladé rodiny,toužící po klidném rodinném bydlení v přírodě s venkovskou atmosférou a přitom být jen slabou půlhodinku od centra Prahy.

• Mladé páry co plánují rodinu, byt v metropoli je jim malý a na hypotéku není vhodná doba. Stávající byt v Praze třeba i s naší pomocí výhodně pronajmou a bez velkého měsíčního výdaje bydlí v luxusním bytě jako stvořeném pro zázemí rodiny.

• Ideální místo pro IT specialistu, který díky home office nemusí každý den do kanceláře a výhledem do zeleně „dobíjí baterky“ nejen u svého PC.

• Ideální pro mladou maminku, která miluje atmosféru a prostředí venkova, kde vše potřebné jako školka,obchod,dětské hřiště,park je za rohem a do centra Prahy co by „kamenem dohodil".

• Ideální místo pro bezpečný parking vašeho vozového parku v prostorné garáži suterénu domu, určené jen pro 6 šest aut + další 1-2 parkovací stání zdarma před domem. Velkoprostorová sklepní místnost 4,7m2 poslouží jako bezpečný přístav pro vaši silniční motorku.

• Sportovně založené duše ocení procházky se čtyřnohými miláčky nebo projížďky na kole či bruslích na nedaleké stezce- podél Vltavy vedoucí z Troji do Kralup nad Vltavou vzdálené jen 10 min jízdy na kole od domu.

Autobusy 370, 372, 373 Vás každých 5 min. pohodlně dovezou za 17 min. na metro Kobylisy. Václavák je tak blíž, než z centra Letňan či Černého mostu.

Do 2 km od domu potkáte Lidl ve Zdibech a pak Billu v Dolních Chabrech, když už vyrazíte na nákupy. Náklady služeb 2988,-Kč + el. energie bytu.

Byt bude připraven k nastěhování začátkem dubna 2020.Již dnes se však můžete podílet na budování svého domova.

Přijďte se podívat a nasát atmosféru rezidence Klíčanka. Vřele doporučuji.

Owner allows you to kindly offer living in the luxury designed apartment-3+kk,91 m2 with a garage stand and cellar in the Klicanka residential project, very close to Prague 8-9, in the Klicany. The apartment is one of the best of the project due to its orientation. It will offer to Housekeepers an unusual experience of large-scale layout of rooms that are incomparable to other projects in the territory of Prague.The apartment floor plan is enclosed.It can be adjusted to 4+kk and acquired another room as workhouse.

The individual rooms are set with French windows. Floor heating will offer user comfort with minimum operating costs.Superior materials and interior furnishings of the apartment will appeal to any slightly demanding client. The apartment will be equipped with a kitchen with built-in appliances and open plan for cooking. The future tenant has the opportunity at this point to influence the choice and layout of the kitchen lines.There will be blinds in the windows, cabinets with a mirror in the bathroom, large wardrobe in the bedroom. Everything can be equipped based on the agreement with the tenant.TV signal and internet are in every rooms.The apartment is ideal for residents who want to enjoy a sense of quiet living in nature within reach of the big city, it is suitable in particular for:

• Young families,longing for family living in nature with country atmosphere while being just half hour from the centre of Prague.

• Young couples planning a family,their flat in the Prague is too small and the time is not right for a mortgage. The existing flat may even be conveniently rented with our help and without much monthly expense,while are living in a luxury apartment.

• Ideal location for an IT specialist who thanks to home office, does not have to go to the office every day and nice view to the green "recharge his batteries" as well.

• Ideal one for a young mommy who loves undisturbed environment, where everything needed like kindergarten, shop, playground, park etc.

• Ideal location for safe parking of your car park in the spacious garage of the basement of the house,designed for only 6 cars + another 1-2 free parking stop in front of the house.A large-space basement room of 4.7m2, is ideal for your road bike.

• Sports couples will appreciate walking with four-legged darlings or cycling or skating on a nearby trail along the Vltava leading from Troja to Kralupy nad Vlt.just 10 min bike ride from the house.

Buses 370, 372, 373 will take you every 5 minutes comfortably to the Kobylisy Metro station within 17 minutes. Wenceslas square is so much closer than from the centre of Letnany or Cerny Most. Within 2 km of the house, you will meet Lidl market and BILLA in Dolni Chabry.The apartment will be ready for living in the beginning of April 2020. However,you can already be involved in building your home today.

Come to see and enjoy atmosphere of the residence Klicanka. I highly recommend it.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584218
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníPlynové
Užitná plocha91
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.