Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyZázvorkova, Praha - Stodůlky

Zázvorkova, Praha - StodůlkyMHD 3 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Pronajmu nezařízený byt 3+1 v osobním vlastnictví přímo u metra Lužiny (Zázvorkova). Byt má rozlohu 73 m2 plus lodžie cca 7 m2. Byt je po částečné rekonstrukci - kuchyň, nová vinylová podlaha, nově vymalováno, v chodbě nové LED osvětlení, zasklená lodžie, okenní žaluzie. Vyzděné jádro. V bytě samostatná komora, původní vestavěné skříně, sporák s troubou.

Byt je umístěn ve 3. patře (4. podlaží z 12) s orientací západ-východ. Dvě ložnice na západ do parku, lodžie a kuchyň do vnitrobloku s dětským hřištěm a mateřskou školkou.

Vstup do stanice metra je cca 100 m daleko (dojezd do stanice Můstek za 15 minut), nedaleko i zastávka pro noční autobusy. U metra obchodní centrum OC Lužiny (pošta, restaurace, fitness, alza, aj) a další obchody a stánky. V blízkosti tři základní a tři mateřské školy. Hned za vnitroblokem vstup do Centrálního parku.

Výborná dopravní dostupnost na Pražský okruh, Rozvadovskou spojku, na letiště i směrem do centra. Široké možnosti parkování, bez parkovacích zón. V blízkosti nákupní centrum HomePark Zličín (Tesco, Ikea,…), Globus a Metropole Zličín, nedaleko také Baumax, Hornbach, Makro a další.

Byt je ideální pro 2-4 osoby, je tedy vhodný především pro pár či rodinu. S ohledem na provedenou rekonstrukci a alergická omezení majitelů není určen pro kuřáky ani domácí zvířata (psi, kočky). Trvalý pobyt možný. Dům je po rekonstrukci střešního pláště a fasády, společných prostor, klidný a udržovaný s výborně fungujícím správcem, nový výtah, vstup do domu na čip.

Nájem 16,5 tisíc + poplatky (voda, teplá voda, topení, výtah, provoz společných prostor) 3500 Kč (platí se zálohou, vyúčtování za rok).

Nájemní smlouva na rok, vratná kauce ve výši 2 nájmů, preferuji zájemce o dlouhodobý pronájem. Případné úpravy a změny v bytě dle dohody. Volný ihned. RK prosím nekontaktovat.

V případě zájmu vyplňte dotazník na této adrese a já se vám ozvu https://forms.gle/vhwH2s7bPyzcgGXK8

Rent unfurnished apartment 3 + 1 in personal ownership right next to metro Luziny (Zazvorkova). The apartment has an area of ​​73 m2 plus balcony about 7 m2. The apartment is after partial reconstruction - kitchen, new vinyl floor, newly painted, in the hallway new LED lighting, glazed loggia, window blinds. Walled core. The apartment has a separate chamber, original built-in wardrobes, stove with oven.

The apartment is located on the 3rd floor (4th floor of 12) with orientation west-east. Two bedrooms west to the park, loggia and kitchen to the courtyard with playground and kindergarten.

Entrance to the metro station is about 100 m away (access to Mustek station in 15 minutes), nearby is also a stop for night buses. Near the shopping center shopping center Luziny (post office, restaurant, fitness, alza, etc.) and other shops and stalls. Close to three elementary schools and three kindergartens. Just behind the courtyard entrance to the Central Park.

Excellent transport links to the Prague Ring road (Highway D0), Rozvadovská spojka, the airport and the city center. Big parking lot in front of the building, no paid parking zones in vicinity. Close to shopping center HomePark Zlicin (Tesco, Ikea,…), Globus and Metropole Zlicin, near also Baumax, Hornbach, Makro and others.

The apartment is ideal for 2-4 people, so it is especially suitable for a couple or family. Due to the reconstruction and allergic restrictions of the owners the apartment is not intended for smokers or pets (dogs, cats). Permanent or long-term stay is possible and preferred. The house is after reconstruction of the roof cladding and facade, common areas, quiet and maintained with an excellent manager, new elevator, entrance to the house on a chip.

Rent 16,5 thousand + utilities (water, hot water, heating, elevator, operation of common areas) 3500 CZK (paid via deposit, final statement once a year).

Lease contract for one year, refundable deposit of 2 rents, prefer long-term rental. Possible modifications and changes in the apartment by agreement. Available immediately. Owner speaks fluent English.

If you are interested or you have any questions, fill in this form: and I will contact you https://forms.gle/9LXjy6diewa7RZrn7

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584237
Dispozice3+1
Dostupné od21. 11. 2019
Podlaží4
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLužiny
🚶 251 m (3 min)
PoštaPraha 54
🚶 248 m (3 min)
ObchodSklizeno
🚶 167 m (2 min)
BankaFio
🚶 277 m (3 min)
RestauracePizzeria Cappuccini
🚶 151 m (2 min)
LékárnaBenu
🚶 269 m (3 min)
ŠkolaZŠ Bronzová
🚶 500 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 162 m (2 min)
Sportoviště
🚶 311 m (4 min)
Hřiště
🚶 142 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.