Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 50 m² bez realitkyNa Bělidle, Praha - Smíchov

Na Bělidle, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce72 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt, který se nachází v ulici Na Bělidle, v centru pražského Anděla, hned u tramvajové zastávky. Tento byt, je ideální jak pro krátkodobý, tak i dlouhodobý pronájem. Jedná se o byt typu 3+kk (k dispozici jsou 2 byty 3+kk).

Byt se nachází ve 3. patře domu. Byt je po rekonstrukci, kompletně zařízen a připraven k nastěhování. Mimo nábytku, je tu také nádobí, stolní příbory, povlečení atd.

Okna bytů jsou orientované převážné do ulice Na Nádražní.

Stav bytového domu je velmi dobrý, dům má zrekonstruovanou fasádu, v rámci vybudování půdních prostor dům byl osazen výtahem.

Anděl je velmi oblíbenou lokalitou. Rozmístění bytu je ve 2. patře bytového domu č.p. 65, na křižovatce ulic Na Bělidle a Nádraží. Dům je situován přímo naproti komplexu Zlatý Anděl s výhledem na OC Nový Smíchov. Díky poloze u tramvajových zastávek a současně u stanice metra Anděl, je zajištěna velmi dobrá dopravní dostupnost do centra Prahy.

Cena nájmu činí 36 000,- Kč měsíčně včetně poplatků (poplatky činí 4 000,- Kč), elektřina se převádí na nájemce. Kauce v podobě dvou měsíčních nájmu činí 72 000,- Kč.

Další možnosti jsou:

Pronájem balíku ze 5 bytů (160.000,-Kč včetně poplatků, elektřina se převádí na nájemce)

Pronájem balíku ze 2 bytů (63.000,-Kč včetně poplatků, elektřina se převádí na nájemce)

Pronájem balíku ze 3 bytů (103.000,-Kč včetně poplatků, elektřina se převádí na nájemce)

Pronájem samostatných jednotek dispozicí 2+1 (31.000,-Kč včetně poplatků, elektřina se převádí na nájemce), 2+kk (27.000,-Kč včetně poplatků, elektřina se převádí na nájemce), 2+1 (36.000,-Kč včetně poplatků, elektřina se převádí na nájemce).

We are offering 3+kitchen apartments located at Na Bělidle street, in the center of Prague Anděl, right by the tram stop. The apartments are perfect for a short-term rent as well as long-term rent. There are 2 a 3+kitchen apartment. They situated on the 2-d . Flats have been renovated, fully furnished and ready for occupancy. Besides the furniture, there is also cutlery, bed line, etc. Windows are mostly South-facing, overlooking Nádražní street.

The apartment building condition is great, the facade was renovated. The house was also equipped with an elevator while building the attic.

Anděl is very popular place.

The apartments are on the 2-d of residental building 65 at the the crossing of Na Bělidle street and Nádraží street. The house is located in front of the Zlatý Anděl complex overlooking the shopping center Nový Smíchov. The apatments have perfect transport acessibility because of the location near the tram stops and metro station Anděl.

The rental cost is 36 000,- Kč, including fees in the amount of 4 000,- Kč. The renter pays the electricity bills. The deposit is 72 000, -Kč (two month of the rent).

Other options are:

package of five apartments (rental cost is 160.000,-Kč including fees, the renter pays the electricity bills),

package of two apartments (rental cost is 63.000,-Kč including fees, the renter pays the electricity bills),

package of three apartments (rental cost is 103.000,-Kč including fees, the renter pays the electricity bills),

2+1 (rental cost is 31.000,-Kč, including fees, the renter pays the electricity bills), 2+kk (rental cost is 27.000,-Kč including fees, the renter pays the electricity bills), 2+1 (rental cost is 36.000,-Kč including fees, the renter pays the electricity bills).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584281
Dispozice3+kk
Dostupné od22. 11. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha50
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.