Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 7+1 • 522 m² bez realitkyPodholí, Praha - Lysolaje

Podholí, Praha - LysolajeČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné80 000 Kč

+ Poplatky za služby8 000 Kč


Pronajmeme rozlehlou atypickou vilu o třech podlažích a suterénu. Celkem 520 m2. 8 obytných místností, 5 koupelen, 8 WC, ústřední plynové topení, všude podlahové vytápění, centrální vysavač, 4 balkony, zimní zahrada, krb. Na podlahách dubové zámkové parkety a dlažba. Wellness: vnitřní plavecký bazén, sauna, vířivka RoyalSpa pro 4 osoby. Denní světlo je přivedeno i do suterénu: posilovna, sklad, dílna, prádelna, technické místnosti. Tento velkorysý dům od architekta Drobného v oblíbené rezidenční čtvrti byl dokončen v roce 2000. Dále má boční vstup (např. pro obchodní partnery) do pracovny, dvougaráž, 3 parkovací stání na pozemku, další parkování na ulici bez placených zón. Zahrada 500 m2 a 2 vjezdy.

Klidná ulice, blízko zastávky MHD Lysolaje (13 minut busem k metru Dejvická), nedaleko autem na letiště i městský okruh. V pěší vzdálenosti je škola, mateřská školka, Česká zemědělská univerzita, obchod, přírodní koupací biotop. Dům nabízíme k bydlení nebo k využití na kanceláře či reprezentativní prostory firmy. V případě nevyužití wellness, může být tato část z ceny a rozsahu vyčleněna, obdobně (po technické úpravě) i pracovna s nezávislým vchodem.

Cena: nabídněte. Kauce: nabídněte. Dohodou ponechání stávajícího vnitřního vybavení či dílčí úpravy na přání. Prohlídky od 02/2020, kontaktujte nyní odpovědí na inzerát nebo přímo na (+420) 774681771, bytu@seznam.cz

Large representative villa to rent in Prague 6.

Home or office spaces.

Price on demand…

For more information in English please contact tel: (+420) 774681771, bytu@seznam.cz

...

Wir sprechen Deutch

Nous parlons francais

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584306
Dispozice7+1
Dostupné od1. 3. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
OdpadVeřejná kanalizace
Užitná plocha522
VybavenoČástečně
Plocha pozemku740
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
VodaZ veřejného zdroje

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.