Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 57 m² bez realitkyKostomlatská, Praha - Letňany

Kostomlatská, Praha - LetňanyVýtah
Cena4 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 19 042 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásn, prostorný a světlý byt 2+kk nyní po rekonstrukc,o celkové velikosti 57 m2, ulice Kostomlatská, Praha 9 - Letňany/Prosek. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví a nachází se v 3.NP udržovaného rezidenčního bytového domu s výtahem vystaveného roku 2003 - společností Skanska.

Dominantou bydlení je obývací pokoj s kuchyňským koutem (24,42 m2 + 4,11 m2). V bytě se dále nachází ložnice (16,16 m2), koupelna s vanou a toaletou (5,64 m2), předsíň (4,11 m2), prostorná komora/šatna (1,90 m2). Okna jsou orientovány na východ.

Byt je zařízený kuchyňskou linkou vybavenou sklokeramickou varnou deskou s troubou, digestoří, myčkou, kombinovanou lednicí.Kuchyňská linka+veškeré spotřebiče,podlahy a dveře jsou nyní nové a vše je v garanci do 11/2021. V předsíni je velká prostorná šatní skříň. V koupelně se nachází pračka.Vytápění je centrální dálkové. Podlahovou krytinu v obytné části tvoří nová plovoucí podlaha, v ostatních částech bytu je položena keramická dlažba. Internet UPC v domě. K bytu náleží venkovní garážového stání-zamykatelné v době nepřítomnosti.

Dopravní dostupnost je velmi dobrá, stanice MHD 200m (BUS - přímé spojení na metro "C" - Střížkov). Plná občanská vybavenost pro komfortní bydlení

V blízkosti naleznete základní, mateřskou i střední školu, lékaře, sportoviště a ostatní občanskou vybavenost.

Měsíční poplatky cca 2.750.- CZK

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584528
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha57
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.