Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 56 m² bez realitkynáměstí Svatopluka Čecha, Praha - Vršovice

náměstí Svatopluka Čecha, Praha - VršoviceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce21 500 Kč


Nabízím k pronájmu krásný, zrekonstruovaný, světlý byt s nepruchozimi pokoji v cihlovém domě s výtahem. Nádherné okolí, v blízkosti parky, a výborná dostupnost. Přímo u domu park s dětskými hřišti a zeleň. Byt 2+1, 56 m2, 1.patro z 5, s výtahem. Větší pokoj s třemi okny orientován na jih, druhý pokoj

a kuchyň orientovaná na sever. Byt se muže pronajmou zařízený i nezařízený. Zůstává nová lednice Samsung, nová myčka Bosch, nová trouba Whirlpool, nová vestavěná mikrovlná trouba, nová pračka se sušičkou Elektrolux. Kuchyň Ikea vše nové. Výborná dostupnost MHD (2 min. tramvaj, 2min autobus.....5min na metro Náměstí Míru nebo Florenc). Na podlaze dlažba a plovoucí podlaha. Koupelna se sprchovým koutem, a s pračkou se sušičkou Electrolux. WC samostatné – jádro je vyzděné. Vytápění ústřední – kotel v domě, digitální měřiče na tělesech. Plastová okna a stoupačky, nová střecha a interiéry společných prostor, elektřina v domě a vstupní dveře. Parkování před domem. K dispozici sklep 2m2. Veškerá občanská vybavenost v okruhu do 200m (MŠ, ZŠ, tramvajová zastávka, autobusová zastávka, Tesco, park, dětské hřiště, lékárny, pošta) Obchodní centrum Eden 1 stanice tramvaji. Cena: 16.500,-Kč/měs. + služby 3500,-Kč/měs. na 2 osoby + elektřina cca 1100,-Kč/měs + net 400,-Kč/měs. Veškeré služby+elektřina. 1 za rok možnost vyučtovat. Byt volný 9.12.2019. Dlouhodobě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584552
Dispozice2+1
Dostupné od9. 12. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.