Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 30 m² bez realitkyHostavická, Praha - Hloubětín

Rezervováno
Hostavická, Praha - HloubětínMHD 6 minut pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Byt 2+kk Praha 9 – Hloubětín k pronájmu v rodinném domě

Nabízíme k pronájmu vybavený přízemní byt 2+kk (30 m2) nacházející se v rodinném domě v klidné vilové zástavbě v sousedství lesa. Byt se nachází cca 8 minut chůze od metra Hloubětín. Je vhodný pro 2 osoby (studenty VŠ, pracující), příp. 3 člennou rodinu.

Cena pronájmu 13 000 Kč / měsíc + 3 800 Kč poplatky za energie (voda, elektřina, plyn, odpady – dle reálné spotřeby, záloha) a internet + vratná kauce 25 000 Kč. Výhodná cena plynu je fixovaná do 11/2023!

Hledáme zodpovědné, sympatické, spolehlivé, slušné a solventní nekuřáky (v bytě je přísně zakázáno kouřit!) bez domácích mazlíčků pro dlouhodobé bydlení.

Popis:

Velký pokoj (15 m2 - ložnice) s kobercem je vybaven manželskou postelí, velkou šatní skříní a šuplíkovou komodou, 1 další komodou, šuplíkovým kontejnerem, stojací lampou a kulatým stolem. K dispozici je žehlicí prkno.

Kuchyň (13 m2) s kobercem je vybavena kuchyňskou linkou s kombinovaným plynovým sporákem a elektrickou troubou. V kuchyni se nachází i velká kombinovaná lednice s mrazákem značky Siemens. K dispozici je i malá válenda, jídelní stůl, 2 židle, taburet a skříňky.

Koupelna s WC (2 m2) je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, pračkou Whirlpool (2019), WC a toaletní skříňkou.

Byt je vytápěn 3 ks plynových topidel, teplou vodu zajišťuje elektrický ohřívač se zásobníkem.

Pro uskladnění kol je po domluvě k dispozici společný sklep. K posezení, grilování je možno využít společný dvůr (cca 100 m2).

Dostupnost MHD a občanská vybavenost:

Byt se nachází cca 8 minut chůze od metra Hloubětín. U metra se nachází supermarket Penny a další prodejny (v blízkém okolí dále Lidl, příp. Centrum Černý Most). Lékařská péče na dosah (poliklinika Bioregena, centrum Havana), ZŠ a MŠ cca 300 m od bytu. Bazén Hloubětín cca 500 m.

Možnost parkování 1 vozu na ulici před domem.

Okolí:

Byt se nachází v klidné lokalitě Praha 9 – Hloubětín. Přímo naproti bytu se nachází les, v blízkosti Kyjský rybník, spousta možností na procházky do zeleně. Díky své poloze se jedná o velmi klidnou oblast mimo ruch velkoměsta. Byt se nachází na cyklostezce vedoucí stranou automobilové dopravy přes Vysočany do Tróji či Karlína a příp. dále do centra.

K nastěhování ihned. Před nastěhováním požadujeme prokázat solventnost (předložení pracovní smlouvy, výpisu z účtu, apod.).

Flat 2+kk Prague 9 – Hloubětín to rent

We rent an equipped flat 2+kk (30 m2) situated in beautiful Prague location near to park; close to tube-station Hloubětín (8 min). Suitable for 2 persons / 3 member family.

Rent 13 000 CZK / month + 3 800 CZK fee (internet, electricity, gaz, water, rubbish) + refundable deposit 25 000 CZK.

We are searching for responsible, sympathetic, reliable, decent and solvent non-smokers (It is strictly forbidden to smoke inside!) without pets for long-term living.

For more information do not hesitate to contact us on e-mail adress (communication possible in Czech, English, French or Italian).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584694
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 9. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDLánská
🚶 535 m (6 min)
PoštaPraha 94
🚶 699 m (8 min)
ObchodIndelec Hromosvody s.r.o.
🚶 674 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚶 680 m (8 min)
RestauraceHostinec v Chaloupkách
🚶 297 m (4 min)
LékárnaEkolékárna Hloubětín
🚶 700 m (8 min)
Škola
🚶 332 m (4 min)
Mateřská školacentrum pro postizene deti
🚶 390 m (5 min)
Sportoviště
🚶 649 m (8 min)
Hřiště
🚶 431 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.