Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyBoloňská, Praha - Horní Měcholupy

Boloňská, Praha - Horní MěcholupyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Pronájem krásného podkrovního bytu 2+kk (63m2) se sklepní kójí (4m2) ve zděném bytovém domě z roku 2007. Byt se nachází v 6. nadzemním podlaží /podkroví bytového domu s výtahem. Byt má bezpečnostní dveře a je vybaven kompletně zařízenou kuchyní (sklokeramická deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka a chladnička). V obývacím pokoji je sedačka, stůl a skříňky. V koupelně je vana, umyvadlo, dvě skřínky a pračka. Vedle koupelny se nachází samostatné WC. V ložnici jsou dvě šatní skříně. Okna z obývacího pokoje jsou orientovaná na severo-západ a golfové hřiště Hostivař, v obývacím pokoji jsou dvě střešní okna a jedno je i nad kuchyňskou linkou. Krásně prosluněná ložnice s dvěma střešníma oknama je orientována na jiho-východ do klidné zástavby a supermarket Penny. Parkování přímo před domem bez problémů. Kabelový internet od UPC je k dispozici, nájemce si jej zařizuje sám. Poplatky jsou 3300,- (dům, voda a topení) + 700,- elektřina.

Byt nemá balkon.

Byt se nachází na okraji klidného sídliště Horní Měcholupy. Výborná dostupnost do centra města - Na stanici metra C „Háje“ nebo A "Skalka" se dostanete pravidelnou autobusovou linkou do 15 minut. Z vlakové stanice „Nádraží Horní Měcholupy“ dojedete na Hlavní nádraží za 18 minut! Vlaková zastávka je 7 minut chůze od domu. 3 autobusové zastávky od domu je konečná tramvají Nádraží Hostivař. Autobusová zastávka Boloňská je přímo pod domem. Naproti domu je Penny market, přes ulici Billa a kousek dál Lidl. Na druhé straně sidliště je Kaufland a retail park (DM, Jysk, Pepco, hračkářství...).

V místě je množstvím škol, mateřských školek, obchodů i zdravotnických zařízení. V blízkosti golfový areál. Výborná dostupnost na dálnici D1 a Pražský okruh.

Byt je připraven k nastěhování ihned. Prohlídky možné po předchozí dohodě. S ohledem na to, že se jedná o byt v perfektním stavu požadujeme vratnou kauci. RK nevolat ani nepsat !!! Kontaktni email: lenka.sykorkova@gmail.com

We would like to rent a beautiful attic apartment 2 + kk (63m2) with a cellar (4m2) in a brick house builded in 2007. The apartment is located on the 6th floor, where you can get with spacious elevator. The apartment has a security door and is equipped with fully equipped kitchen with ceramic hob, oven, hood, dishwasher and refrigerator. The living room has a sofa, desk and cupboards. The bathroom has a bath, sink, two cabinets and washing machine. Next to the bathroom there is a separate toilet located. There are two wardrobes in the bedroom. Windows from the living room are oriented to the north-west and the golf areal Hostivař. In the living room there are two roof windows and one is above the kitchen. Sunny bedroom with two skylights is oriented to the south-east into a quiet area and a supermarket Penny. The living room has a beautiful view of the city. Cable internet delivered by UPC is available, the tenant need to arrang that himself. Utilities fee is totaling CZK 3300, - (house, water and heating) + CZK 700, - for the electricity.

The apartment is located on the edge of a quiet housing estate Horni Mecholupy. Excellent access to the city center - The metro station Haje or Skalka can be reached by regular bus line within 15 minutes. From the train station „Horní Měcholupy“ you reach the Central Station in 18 minutes! The train station is 7 minutes walk from the house. 2 bus stops from the house is the final tram station Hostivar located. The bus stop Boloňská is located directly below the house. Parking available infornt of the house. Opposite the house here is Penny Market, across the street there is Billa and a little further Lidl. On the other side of the housing estate (2 bus stops) there is Kaufland and a retail park (DM, Jysk, Pepco, toy store ...).

There are plenty of schools, kindergartens, shops and medical facilities. Excellent access to the D1.

The apartment is ready to move in now. Guided tours possible. Given that the apartment is in a perfect condition, we require a refundable deposit. RK do not call or write !!! lenka.sykorkova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584809
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží6
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.