Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 43 m² bez realitkyPod Lipami, Praha - Žižkov

Pod Lipami, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah
Cena4 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 024 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji krásný byt s velkou terasou s výhledem na Žižkovskou věž. Byt je dispozičně řešení jako garsoniéra 1+kk ve velikosti 30m2 + 11m terasa po celé délce bytu s nádherným výhledem do obzoru. Byt se nachází v posledním 7. patře bytového domu, který prošel kompletní velmi zdařilou rekonstrukci, za kterou dostal i architektonické ocenění za nástavbu kde se byt nachazí.

Byt působí velmi příjemným dojmem a velmi dobře a snadno se pronajímá. Byt je nadstandartně světlý, hlavní místnost je prosvětlená 2 francouzskými okny, přes které je přistupná terasa ze 2 stran. Dále vstupní chodba a koupelna mají také dostatek denního světla díky světlovodům. Topení je řešené podlahovými konvenktory. Dům je čistý, udržovaný s výtahem a kočárkárnou, dále k bytu náleží ještě sklepní kóje.

Součástí bytu je kuchyňská linka, vč. všech spotřebičů (lednice, sklokeram.deska, trouba a myčka), jídelní stůl a veškeré vestavěné úložné prostory, vč. integrované knihovny.

Byt je velmi dobře situovaný v pěší vzdálenosti je krásná příroda, městské parky /Malešický park, Židovské pece, Parukářka, Vítkov/ i Malešický lesík a přitom je jen 15 min. vzdálený do centra Prahy.

Výborná dostupnost MHD, tram i bus zastávka do 3 min. pěší chůze. Václavské náměstí do 15min. Supermarkety Albert, Kaufland, Penny, pošta, lékárna, škola, školka také do 5 min chůze od bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu584810
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 12. 2019
Podlaží7
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Plocha43
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.