Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyLysolajská, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj

Lysolajská, Horoměřice - Horoměřice, Středočeský kraj
Cena4 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 162 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Novostavba vzdušného a světlého bytu v minimalistickém designu je součástí butikového projektu v Horoměřicích s pouhými osmi bytovými jednotkami a nabízí veškerý komfort moderního bydlení bez kompromisů v oblasti klidu a zeleně v okolí

Dispozice bytu v 1. podlaží nabízí velkorysý jihozápadně orientovaný obytný prostor s otevřenou kuchyní z níž je přístupná velkorysá předzahrádka ve vlastnictví prodávajícího o velikosti 150 m2 s krásným výhledem do zeleně, vybízející k odpočinku a relaxaci. Součástí obývacího pokoje je kuchyňský kout s moderní kuchyňskou linkou včetně zabudovaných el. spotřebičů (sklokeramická varná deska, myčka nádobí, el. trouba a kombinovaná lednice). Díky prostorné chodbě, která je osazena velkou vestavěnou skříní a samostatné komoře, kterou je možné využít například jako šatnu, byt disponuje dostatkem úložných prostorů. Koupelna s prostornou vanou a samostatné toaleta umožňuje komfortní soužití všech obyvatel domu.

Celý byt je osazen bezpečnostními, elektrickými roletami, které pomáhají regulovat teplo a světlo dle požadavků nového majitele. Byt disponuje vlastním parkovacím stáním před domem.

Viladům je umístěn v jedné z nejklidnějších částí Prahy, obklopené hustou zelení. V krátké dojezdové vzdálenosti je velké nákupní centrum. Dobrá dopravní dostupnost je zajištěna prostřednictvím autobusu číslo 355, přičemž zastávka Horoměřice, Švejkova se nachází přímo před domem.

Autobus Vás zaveze během 20ti minut na metro Dejvická, centrum města (Náměstí Republiky) je dostupné během 40ti minut. V okolí domu se nachází Mateřská škola, Česká pošta, několik restaurací, Lidl atp.

Čistá užitná plochy bez vnitřních příček a příslušenství činí 53,5 m2, předzahrádka 150m2

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu585962
Dispozice2+kk
Dostupné od28. 11. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.