Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyLipovská, Praha - Zličín

Rezervováno
Lipovská, Praha - ZličínVýtah • Garáž
Měsíční nájemné14 500 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce14 500 Kč


JEN PŘÍMÍ ZÁJEMCI, NIKOLIV RK!!!. DĚKUJI

ZLIČÍNSKÝ DVŮR – SLUNNÝ BYT S PŘEDZAHRÁDKOU

Útulný, světlý byt 2+kk (JV orientace) se nachází v třípatrovém bytovém domě v klidné lokalitě Zličínský dvůr, ulice Lipovská, Praha 5 - Zličín. Byt je ve zvýšeném přízemí s vlastním předzahrádkou. Dům byl postaven v roce 2009 a má celkem 12 bytů s garážovým stáním. Lokalita je velmi dobře dostupná na metro Zličín (10 min chůze, nebo 3 zastávky autobusem) či do Řep (autobus).

Součástí bytu je kuchyňská linka včetně spotřebičů, vestavná myčka, digestoř, sklokeramická deska, vestavná trouba, volně stojící lednička s mrazničkou, okenní žaluzie.

OSTATNÍ VYBAVENÍ JAKO JE POSTEL, SKŘÍNĚ, STŮL, ATD. - viz částečně zachyceno na fotografiích - NENÍ SOUČÁSTÍ PRONÁJMU! Tento nábytek je majetkem současného nájemníka a byt bude po skončení současného nájmu vyklizen a vymalován. PROSÍM BERTE TUTO SKUTEČNOST V POTAZ. Nový nájemník tedy musí počítat s nutností vlastního vybavení.

Jednotka sestává z předsíně 4,7m2, ložnice 11,7m2, kuchyně + obývacího pokoje 20,2m2 a koupelny 3,6m2, celkem 40,2m2. K bytu dále náleží předzahrádka 180m2 s dřevěnou terasou 18m2, sklep 2,3m2 (č.444). a vlastní garážové stání (č.464).

Veškerá občanská vybavenost (škola, školka, nákupy, pošta, atd.). je v blízké docházkové či dojezdové vzdálenosti.

ONLY DIRECT INTERESTS, NOT REAL ESTATE AGENTS !!!. THANK YOU

ZLIČÍNSKÝ DVŮR - SUNNY APARTMENT WITH A GARDEN

Cozy, bright apartment 2 + kk (SE orientation) is located in a three-storey apartment building in a quiet location Zličínský dvůr, Lipovská street, Prague 5 - Zličín. The apartment is on the mezzanine floor with its own front garden. The house was built in 2009 and has a total of 12 apartments with garage parking. Location is easily accessible to metro Zlicin (10 min walk, or 3 stops by bus) or to Řepy (bus).

The apartment has a kitchen including appliances, built-in dishwasher, hood, ceramic hob, built-in oven, freestanding refrigerator with freezer, window blinds.

OTHER EQUIPMENT SUCH AS BED, CABINETS, TABLES, ETC. - partially captured in photos - ARE NOT PART OF THE RENT! This furniture is the property of the current tenant and the apartment will be vacated and redecorated at the end of the current lease. PLEASE NOTE THIS FACTS. The new tenant must therefore count on the necessity of own equipment.

The unit consists of a hall 4.7 m2, bedroom 11.7 m2, kitchen + living room 20.2 m2 and bathroom 3.6 m2, a total of 40.2 m2. The apartment also includes a front garden 180m2 with wooden terrace 18m2, cellar 2.3m2 (No.444). and own garage (no.464).

All civic amenities (school, kindergarten, shopping, post office, etc.). is within walking distance.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586083
Dispozice2+kk
Dostupné od22. 12. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Předzahrádka 180 m²
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.