Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 52 m² bez realitkyBílinská, Praha - Prosek

Bílinská, Praha - ProsekČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby4 300 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Lokalita

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu panelákový byt v 5. patře v ulici Bílinská, Praha 9, Prosek. V bezprostřední blízkosti se nachází dětská i sportovní hřiště, obchody s potravinami, mateřské školy, základní škola i park. V docházkové vzdálenosti rovněž poliklinika, bazén, kavárna, několik restaurací, nákupní středisko a veškerá další potřebná občanská vybavenost, kterou Prosek nabízí. Metro Střížkov či okolní autobusové zastávky jsou velmi blízko, pěšky jsou dosažitelné mezi 5 – 8 min.

Vybavení bytu

Byt je koncipován jako 3+kk s lodžií, 52 m2 - i když je výměra poměrně malá pro párové soužití či menší rodinu je naprosto vyhovující. Byt je oproti původnímu rozložení efektivně řešený. Příjemným bonusem je také malá komora naproti vchodovým dveřím bytu. Před 7 lety prošel kompletní rekonstrukcí (elektřina, okna, dveře, topení, podlaha, koupelna – vytápěná podlaha, kuchyň a vestavby), je moderně a světle zařízen, v současné době běžně opotřebován. Přípojka na TV a internet od UPC je připravena. Byt má nově zřízenou klimatizaci v obývací/kuchyňské části, kterou je možno ovládat i dálkově přes aplikaci, také je nově zasklená lodžie.

V bytě budeme zanechávat pouze základní vybavení a vestavěné prvky, kterých ovšem není málo – prostorná kuchyňská linka včetně všech spotřebičů (lednice s mrazákem, elektrická trouba, mikrovlnná trouba, plynová varná deska, digestoř, myčka), tři vestavěné skříně – ložnice, předsíň a pracovna, vestavěný jídelní stůl, umyvadlová skříňka a koupelnová skříňka. Zbývající vybavení na fotkách, které si nebudeme stěhovat do nového lze po domluvě odkoupit, případně ho odstraníme.

Podmínky pronájmu

Byt bude k dispozici od ledna 2020. Silně nám záleží na tom, kdo o byt projeví zájem, jaká je jeho motivace k nájmu právě tohoto bytu – jaký je jeho příběh. Chceme trvalou spokojenost na obou stranách, a proto si dáváme delší čas na výběr nájemce. Je pro nás nesmírně důležité, aby nájemce měl zájem o dlouhodobé bydlení, nehledáme nájemce na prvních pár týdnů či měsíců. Obracejte se na nás proto skutečně jen s tímto záměrem a vážným zájmem. Pronájem nevnímáme jako aukci s cílem získat rychle co nejvíce peněz, ale jde nám v první řadě o dlouhodobě výhodnou vzájemnou spolupráci se slušnými, otevřenými a spolehlivými lidmi. Z našeho pohledu je ideální cílová skupina, vzhledem ke stylu a umístění bytu, mladý pár či menší rodina, ale není to určitě podmínkou. Tou však jsou nekuřáci, domácí mazlíčky budeme řešit individuálně.

Cena pronájmu: 17 500 Kč + poplatky (záloha cca 4300 Kč), internet není součástí.

Vratná kauce: 35 000 Kč (po domluvě možnost rozložení splátek)

Termíny prohlídek si v případě zájmu rezervujte zde: https://doodle.com/poll/r7ssbzgsfzta7m4g

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586193
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží5
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.