Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 65 m² bez realitkyBrněnská, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj

Brněnská, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský krajVýtah
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce9 000 Kč


Pronajmu slunný byt v posledním 4. podlaží na malém sympatickém sídlišti ve Šlapanicích. Byt je k dispozici od 15. února (po dohodě o něco dříve). Pronájem možný dlouhodobě. Byt má celkem 65 metrů, oddělené WC a koupelnu s vanou, kuchyni, obývák, ložnici, samostatnou šatnu a samostatnou komoru. Dále má byt jeden balkón a jednu lodžii s místem na posezení. Možno využít sklepní kóji. Kuchyně je vybavena sporákem s troubou, ledničkou a malou myčkou, v kuchyni je prostor na velký jídelní stůl. Byt se pronajímá bez nábytku a bude předán vyklizený. Parkování možné před domem, zastávka MHD je vzdálena cca 200 metrů (trolejbus 31, zastávka Šlapanice sídliště). Hned vedle domu je nákupní galerie (Penny Market, Teta drogerie, Kik). Současné vratné zálohy odpovídají spotřebě rodiny s dětmi.

I am renting out a sunny flat on the last (4th floor) located in a nice block of flats in Slapanice. The flat is available from 15th February (or little earllier). I am interested in long-term rent. The flat is 65 square metres and there is a separate toilet, bathroom, kitchen, living room, bedroom, separate utility room and a separate locker room. There are 2 balconies with enough space for seating. The flat is equiped with a fridge, stove with oven and a small dishwasher. No furnishing is provided. The flat will be empty and cleaned. It is possible to park cars in front of the house and the nearest bus station is in about 200 metres distance (bus 31, Slapanice sidliste). There is a small shopping gallery next to the house (Penny Market, Teta drogerie, Kik).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586198
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha65
Dostupné od15. 2. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.