Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyOvčí hájek, Praha - Stodůlky

Ovčí hájek, Praha - StodůlkyČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné10 445 Kč

+ Poplatky za služby2 784 Kč
+ Vratná kauce13 229 Kč


Dobrý den,

nabízím k pronájmu byt 1+kk, v Praze 13, Nových Butovicích. Jedná se o garsonku o rozloze 35m2, sestávající ze samostatného pokoje, kuchyně s původní kuchyňskou linkou, předsíňky a společné koupelny s WC. Z kuchyně je navíc vstup do malého kumbálu/spíže, který může sloužit pro uskladnění méně potřebných věcí. Byt je kompletně nově vymalovaný.

Součástí vybavení bytu je šatní skříň, konferenční stolek, jídelní stůl a tři židle v pokoji + TV včetně vysokorychlostního internetu od UPC. V případě potřeby mohu doplnit ještě o rozkládací pohovku, která může posloužit jako postel. V kuchyni je pak kuchyňská linka s dvouplotýnkovým elektrickým vařičem, lednice s mrazákem a pračka. V chodbičce spojující kuchyň s pokojem je navíc ještě původní velká vestavěná šatní skříň. Vybavení mohu v bytě ponechat, případně, kdyby o něco z toho nebyl zájem, tak odstěhovat.

Byt se nachází v předposledním 7. patře panelového domu s výtahem. Je velmi světlý a v zimě teplý (není třeba příliš topit). Nachází se asi 5 minut chůze od metra "B" Nové Butovice a cca 5 minut chůze od OC Galerie Butovice. V nejbližším okolí je veškerá občanská vybavenost (obchody, pošta, škola, školka, poliklinika). Byt se nachází cca 10-15 minut chůze od přírodního parku Prokopské údolí, takže ani případné sportovní vyžití nebo relax v přírodě není problém.

Nájemné činí 13.229,- (nájem včetně poplatků za jednu osobu (zálohy za služby) + elektřina + vysokorychlostní internet včetně kabelové TV od UPC.) Jinak zálohy za služby i za elektřinu jsou jednou ročně vyúčtovávány a v případný přeplatek by se vždy s doloženým vyúčtováním vracel na účet nájemce. Nedoplatek hradí nájemce.

Byt je k nastěhování volný okamžitě.

V případě zájmu o prohlídku nebo poskytnutí dalších informací mne prosím neváhejte kontaktovat na níže uvedeném emaili nebo telefonním čísle. Děkuji.

Petr Otipka

email: petr.otipka@seznam.cz

tel.: 776 254 839

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586257
Dispozice1+kk
Dostupné od2. 12. 2019
Podlaží7
Typ budovyPanel
VytápěníVzdálené
Plocha35
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.