Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1900 m² bez realitkyChebská, Plzeň - Křimice, Plzeňský kraj

Chebská, Plzeň - Křimice, Plzeňský kraj
Cena5 200 Kč

Tato nemovitost již od 22 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme udržovaný stavební pozemek, který je ideálním místem pro vytvoření velkého rodinného sídla nebo dvou moderních rodinných domů. Pozemek je strukturovaně rozdělen do několika zón. První tvoří příjezdová cesta, která vede do části vhodné k zastavění. Za touto částí se nachází čášt leso-parku, která je tvořena především vzrostlými jehličnatými stromy a jezírkem, které je napájeno z potůčku. Poslední část tvoří úrodná polní zem, která je vhodná a připravená pro výsadbu vlastních plodin. Celý pozemek se nachází v zástavbě v ulici Plzeňská. Na příjezdové cestě stojí 2 sloupy el.vedení, ale nebrání výstavbě. Pozemek je možno i rozdělit na dva, je kompletně zasíťovaný a připravený včetně povolení na 2 moderní stavby nebo moderní dvojdomek. Je i zpracován kompletní projekt k výstavbě dvou moderních domů, na který bylo v minulosti vydáno stavební povolení. Projekt lze na vyžádání poskytnout.

Centrum města Plzeň je v dojezdové vzdálenosti 10ti minut autem. Zastávka MHD je umístěna přibližně 3 minuty chůze, konečná tramvaje č.2 asi 20 minut chůze, 500 m fotbalové a dětské hřiště, školka, obchod, pošta. Přímo u pozemku vede cyklostezka. Veškerá občanská vybavenost přímo v obci.

Pozemek je vhodný především pro vystavění většího rodinného sídla, kde priorotou je klid, občanská vybavenost a především strategická lokalita - dotek přírody i města Plzeň.

Pozemek lze a je připraven i na na variantu rozdělení pro dva moderní domy. Veškeré zasíťování (elektřína, plyn, voda, kanalizace) je na hranicích pozemku 2x, tedy připraveno pro dva domy nebo dvojdům.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586297
VybavenoNevybaveno
Typ pozemkuStavební
Plocha 1 900
Dostupné od3. 12. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.