Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu • 250 m² bez realitkyKralupská, Praha - Ruzyně

Kralupská, Praha - RuzyněČástečně vybaveno • Garáž
Měsíční nájemné33 000 Kč

+ Poplatky za služby4 853 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme k pronájmu řadový rodinný dům, který se vyznačuje kombinací prostorného interiéru, blízkosti zeleně a dobré dostupnosti do centra Prahy. K domu náleží zahrada před i za domem a garáž. Interiér tvoří tři podlaží, z nichž jedno je částečně zapuštěno do země (viz přiložený půdorys). Dům byl postaven v 80.letech 20.století, prošel částečnou rekonstrukcí a je částečně vybaven. Vzhledem k velkorysé dispozici je také možné dům využívat jako dva byty nebo jako byt a kancelář.

We offer to rent a terraced house, which is characterized by a combination of spacious interior, close to greenery and good access to the city center. The house has a garden in front and behind the house and garage. The interior consists of three floors, one of which is partially embedded in the ground (see enclosed floor plan). The house was built in the 80s of the 20th century, has been partially renovated and is partially equipped. Due to the generous layout it is also possible to use the house as two apartments or as an apartment and office.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586330
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 1. 2020
StavDobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
Užitná plocha250
VybavenoČástečně
Plocha pozemku393
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.