Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyU Plynárny, Praha - Michle

U Plynárny, Praha - MichleVýtah
Cena3 360 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 250 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu 1+kk, 40 m2 - U Plynárny 1111/75, Praha 10

Nabízím k prodeji krásný byt v osobním vlastnictví 1+kk, o celkové ploše 40m², v přízemí cihlového domu, ulice U Plynárny, Praha 10 - Michle. Dispozice: prostorný obývací pokoj, chodba s kuchyňským koutem (připravena k instalaci kuchyňské linky), koupelna s oknem, sprchovým koutem a WC. Plocha bytu 36m2 + sklep 4m2.

Byt nové vstupní bezpečnostní a proti-požárové dveře, novou přípojku plynu, elektřiny, odvětrávání, nové přívody datových a telefonních rozvodů a nový telefon se zvonkem.

Celková rekonstrukce zahrnovala instalaci nových rozvodů elektřiny, vody a odpadů, nové topení, štuky, zateplení podlahy.

Na podlahách je dlažba a vinylová podlaha. Plastová okna. LED osvětlení, v pokoji a na chodbě s dálkovým ovadáním. Byt je vytápěn úsporným podlahovým topením, samostatně koupelna, pokoj, chodba, termostaty s LCD displejem. V domě je kočárkárna a menši dvorek.

V domě z roku 1938 byla provedena rozsáhlá celková generální rekonstrukce celého domu včetně chodeb, všech fasád, oken a dveří, vodovodních a elektro rozvodů, všech povrchů.Dům je po kompletní, velice kvalitní komplexní rekonstrukci, díky tomu na majitele čekají velice nízké náklady, platba do fondu oprav včetně služeb je pouze 1 096 Kč měsíčně.

Parkováni u domu, nebo na parkovišti u Kauflandu zdarma.

Klidná lokalita s vynikající občanskou vybaveností a velmi dobrou dopravní dostupností MHD do centra.

Přímo naproti domu je Kaufland a Baumax, dále restaurace, školy a obchody. Zastávka Chodovská směr metro A Želivského nebo na metro C Pankrác. Nedaleko se nachází Hamerský rybník, příjemné prostředí v upravené parkové zeleni.

V připadle zajmu nového majitele, v ceně je zahrnuta montáž bezpečnostních předokenních rolet s komfortním dálkovým ovládáním, zároveň s fasádou!

Email: pedro404@seznam.cz

Tel: +420 776 171 441 - RK PROSÍM NEVOLAT ! ! !

Flat 1 + kk for sale, 40 sqm - U Plynárny 1111/75, Prague 10

I offer for sale a beautiful apartment in private ownership 1 + kk, with a total area of ​​40 square meters, on the ground floor of a brick house, U Plynárny street, Prague 10 - Michle. Layout: spacious living room, hallway with kitchenette (ready to install the kitchen), bathroom with window, shower and toilet. Flat area 36m2 + cellar 4m2.

Apartment new entrance security and anti-fire doors, new gas, electricity, ventilation, new data and telephone wiring and a new telephone with a bell.

The total reconstruction included the installation of new electricity, water and waste, new heating, stucco, floor insulation.

The floors are tiles and vinyl flooring. Plastic windows. LED lighting, in the room and corridor with remote control. The apartment is heated by economical floor heating, separate bathroom, room, hall, thermostats with LCD display. The house has a pram and a small backyard.

In the house from 1938 was carried out a major general reconstruction of the whole house including corridors, all facades, windows and doors, water and electrical wiring, all surfaces.House is after a complete, high-quality complex reconstruction, thanks to which the owners wait very low costs, payment to the repair fund including services is only CZK 1,096 per month.

Parking at the house or in the parking lot at Kaufland for free.

Quiet location with excellent amenities and very good transport links to the city center.

Directly opposite the house are Kaufland and Baumax, as well as restaurants, schools and shops. Stop Chodovská direction metro A Zelivskeho or metro C Pankrac. Nearby is Hamerský pond, pleasant environment in the landscaped greenery.

In the interest of the new owner, the price includes the installation of security roller shutters with comfortable remote control, along with the facade!

Email: pedro404@seznam.cz

Tel: +420 776 171 441 - DO NOT CONTACT REALTORS! ! !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586344
Dispozice1+kk
Dostupné od10. 2. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníOstatní
ProvedeníStandardní
Užitná plocha40
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.