Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyŠípková, Praha - Krč

Šípková, Praha - KrčČástečně vybaveno • Výtah
Cena5 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 205 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji byt 3+kk v osobním vlastnictví o celkových rozměrech 77,23 m2 (včetně sklepa a zasklené lodžie) v přízemí zrekonstruovaného panelového domu v překrásné klidné lokalitě blízko Kunratického lesa. K bytu náleží sklep o velikosti necelé 3m2 a zasklená lodžie o velikosti 6m2. V současné době je k bytu pronajat ještě jeden výrazně větší sklep od společenství o velikosti min. 8m2. Měsíční poplatky jsou velmi příjemné, max. do výše 4 tisíc podle počtu osob.

Byt prošel rozsáhlou rekonstrukcí. V celém bytě jsou nádherné velice kvalitní dřevěné podlahy (parkety), nová zděná koupelna a záchod, vkusné velmi prostorné vestavěné skříně ve všech pokojích a ve vstupní hale, nová elektřina, žaluzie, vestavěná kuchyně, nová plastová okna. Vybavení bytu lze po dohodě ponechat.

Dům prošel nedávno celkovou rekonstrukcí - zateplení domu, společné prostory, nový výtah a střecha. V domě také můžete využívat sušárnu a kočárkárnu nebo společnou anténu a interner. Před domem jsou udržované předzahrádky. V okolí domu lze pohodlně zaparkovat nebo lze pronajmout kryté parkovací stání v nedalekém parkovacím domě.

Byt je v překrásné klidné lokalitě s výbornou dostupností a občanskou vybaveností. Zastávka autobusu je vzdálena 2 minuty chůze, metro C Kačerov nebo Budějovická 10-15 minut autobusem, Ikem nebo Thomayerova nemocnice 5 minut, možnost drobného nákupu 1 minuta, Kunratický les je maximálně 10 minut pomalou chůzí. V okolí najdete také vyhlášené restaurace např. Lokál v Kunraticích, restaurace Na tý louce zelený, U krále Václava IV. nebo nově Pivovar Spojovna u Kunratického lesa.

Cena nemovitosti obsahuje právní služby včetně advokátní úschovny. Prosíme jen vážné zájemce, NE realitní kanceláře!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586361
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.