Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 89 m² bez realitkyNárodní Obrany, Praha - Bubeneč

Rezervováno
Národní Obrany, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce42 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od 6. 1. 2020 moc pěkný, plně zařízený byt ve 3. patře rekonstruovaného cihlového domu bez výtahu. Byt je vybavený pračkou, lednicí s mrazákem, plynovým sporákem s digestoří, horkovzdušnou troubou. V kuchyni je jídelní stůl se šesti zidlemi. V ložnici je manželská postel s matracemi a velkou vestavěnou skříní. Ve druhém pokoji je kožená sedací souprava a konferenční stolky. Pokoje jsou průchozí. V kuchyni je dřevěná podlaha, v pokojích jsou koberce. Koupelna má rohovou vanu. WC je samostatné. Pračka a kondenzační plynový kotel jsou v malé místnosti u kuchyně. K bytu patří zděný sklep (6 m2). Byt je situován v atraktivní lokalitě, 5 minut chůze od metra A Dejvická a Hradčanská, mezi parky Stromovka a Letná. Veškerá občanská vybavenost v dosahu (školky, školy, obchody, pošta, banky, restaurace, divadla). Byt je nekuřácký.

We are offering a very nice furnished flat for a long rental available from 6.1.2020. The flat is on the 3rd floor of a renovated brick building with no elevator. It is equipped with washing machine, fridge freezer, gas cooker with hood, electric convention oven. There is a dining table with 6 chairs in the kitchen. The bedroom has a double bed with mattresses and a large built in cupboard. The other room has a leather corner sofa and side tables. The two rooms are connected by a double sliding door. The kitchen has a wooden floor, while the other two rooms are carpeted. The bathroom has a corner bathtub. The toilet is separate. A small room by the kitchen has the washing machine and the condensing gas boiler. The flat comes with a 6m2 room in the cellar. It is in an attractive location, five minutes walk from Metro A Dejvická and Hradčanská stations. Stromovka and Letná parks are nearby. Schools, nurseries, shops, post, banks, restaurants, theatres are all within a short walking distance. The flat is non-smoking. The rental contract will be written in czech.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586582
Dispozice3+kk
Dostupné od6. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha89
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.