Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyBajkalská, Praha - Vršovice

Bajkalská, Praha - VršoviceVýtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Tento světlý byt se nachází ve 2. patře renovovaného činžovního domu s výtahem na rozhraní Vinohrad a Vršovic. Je po rekonstrukci, zařízený novou kuchyňskou linkou se spotřebiči (sklokeramická deska, trouba, lednice), nábytkem v obývacím pokoji a vestavěnými skříněmi. V místnostech jsou plovoucí podlahy. Koupelna s vanou a toaletou. K dispozici sklep (5m), lodžie s výhledem do zeleně, prostorná komora, a kabel UPC / O2. Možnost využití upraveného vnitrobloku, kde je k dispozici dřevěná pergola na jógu, dětské hřiště, workout a zapuštěná trampolína. Nákupní centrum Eden (3min. pěšky). Klidné bydlení s veškerou občanskou vybaveností (večerka, pošta atd.). Výborná dopravní dostupnost na metro Želivského (cca 4min.) a Strašnická.

This quiet apartment is located on the 2nd floor of a recently renovated building from the 50s. The apartment has just been renovated, there is a new kitchen, new bathroom, new custom bulit wardrobes and new floors. There is a large cellar (5m2) and a separate chamber (for bikes, cleaning stuff etc). The apartment has a balcony overlooking a large green garden. There i salso a large inner courtyard equipped with workout and yoga spot, children playground and trampoline. The Eden shopping mall is 5 mins walking distance. A grocery corner shop is 1 min, post office 3 mins. There are many trams (6, 22 etc) and buses, which take you to Želivského Subway (cca 4min.) or Strašnická.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586610
Dispozice2+kk
Dostupné od5. 12. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha54
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.