Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyStrakonická, Praha - Smíchov

Strakonická, Praha - SmíchovVybaveno • Výtah
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme ke krátkodobému pronájmu krásný, částečně zrekonstruovaný, nově a moderně zařízený 54m2 apartmán nacházející se na Smíchově na břehu Vltavy. Apartmám má výhled na Náplavku(5min chůze), Vyšehrad a nachází se mezi stanicemi metra Smíchovské nádraží(3min chůze) a Anděl (5min chůze). Tramvajová zastávka je hned za domem. Jedná se o dispozici bytu 2kk. Součástí bytu je nábytek a veškeré vybavení (elektrické spotřebiče: lednička, pračka, indukční sporák s troubou, tv a satelit) a byt je připraven ihned k nastěhování.

Apartmám se nachází ve 4 patře cihlového domu s výtahem. Okna bytu jsou situována do ulice Strakonická, hluk z rušné ulice do čtvrtého patra nedoléhá. Zdi bytu jsou protihlukové. Za domem je parkoviště pro rezidenty domu. V okolí domu jsou kavárny, restaurace, již zmíněná Náplavka a OC Nový Smíchov.

Cena nájmu včetně vybavení je 12.000,-Kc + 3.000,- Kc poplatky, kauce v podobě dvou nájmů 24.000,- K nastěhování od ihned.

DOBA PRONAJMU JE DO PLOVINY CERVNA 2020! Prosim RK nekontaktovat.

Our cosy, specious, partly renovated, furnished 64m2 apartment located in Smichov, the riverbank of Vltava river is now available for SHORT term rental. The apartment has a stunning view of Naplavka (5mins walking) and Vysehrad Castle. The place is very convenient close to the public transport: Smichovske nadrazi metro/train station (3mins) and Andel metro station (5mins), the tram stop is just right around the corner from the Apartment. Our 2bedroom apartment is fully furnished (including fridge, cook stove, washing machine, tv with satelite).

The place is located on 4th floor in the house with a lift There is a residential parking right behind the house. Smichov is well known for the vibrant, restaurant and cafe oriented environment.

Rent: CZK 12.000,- + CZK3.000 for additional bills

2 months bond: CZK 24.000,- Ready to move in.

AVAILABLE UNTIL mid JUNE 2020 ONLY

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586804
Dispozice2+kk
Dostupné od4. 1. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB
Plocha63
VybavenoVybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.