Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyChvatěrubská, Praha - Čimice

Chvatěrubská, Praha - ČimiceČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 700 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


K pronájmu je byt 3+1 se zasklenou lodžií a sklepem o celkové výměře 78 metrů. Byt je situován klidné části Čimic, ve zrekonstruovaném panelovém domě s výtahem, v pátém nadzemním podlaží ze šesti. Byt je po částečné rekonstrukci před cca 10 lety a před rokem (stěny, stropy, doplňky). Dominantou bytu je velký obývací pokoj (25 metrů) se vstupem na velkou prosklenou lodžii. Pokoj má jižní orientací s výhledem do klidné části menšího sídliště směrem k Čimickému háji. Orientace kuchyně a dalších dvou pokojů je severní s výhledem do staré zástavby Čimic. Pokoje jsou rozlohou 8 a 13 metrů. V menším pokoji je vestavěná masivní postel pro dva v úrovni parapetu s velkým úložným prostorem. Ve větším pokoji byl dětský pokoj. Kuchyň je v dobrém stavu, k dispozici kombinovaný sporák a nová velká lednice. Byt je nabízen částečně vybavený, výbava je vidět na fotkách. V domě je k dispozici sklep a společný prostor pro kola.

Před domem je autobusová zastávka Okořská, autobusem 7 minut na metro C Kobylisy. V okolí jsou lesoparky Čimický a Ďáblický háj, Drahaňské údolí, park psychiatrické léčebny Bohnice, dále např. Aquacentrum Šutka nebo Botanická zahrada či ZOO. Kousek před domem supermarket Albert a kousek dál Lidl. Školy, školky v dochozí vzdálenosti. Před domem bezproblémové parkování. Byt po dohodě volný ihned nebo od 1.1.2020. Nájem 18 000 Kč + poplatky 3700 Kč. Elektřina a plyn převodem na nájemníka (cca 950 Kč/ měsíčně)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586821
Dispozice3+1
Dostupné od9. 12. 2019
Podlaží5
Typ budovyPanel
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.