Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkySudoměřská, Praha - Žižkov

Sudoměřská, Praha - ŽižkovVybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné29 000 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízím k pronájmu zrekonstruovaný plně vybavený byt 3KK o celkové rozloze 80,5m2 s balkonem. Byt se nachází ve třetím patře cihlového domu s výtahem.

Byt je velmi vzdušný, je zde velká vstupní hala, šatna, dvě ložnice, koupelna s vanou a sprchovým koutem, toaleta zvlášť, prostorný obývací pokoj spojený s jídelnou a kuchyňskou linkou. K bytu náleží sklepní kóje a společný dvorek ve vnitrobloku.

Byt je vybaven vestavěným nábytkem na míru. Podlaha je dřevěná kombinovaná s dlažbou.

Kuchyňská linka je plně vybavena spotřebiči - kombinovaná lednice s mrazničkou, indukční varná deska, multifukční mikrovlnná trouba, eletrická trouba a myčka na nádobí. Lze ponechat i malé elektrické spotřebiče a nádobí. V koupelně se nachází pračka.

Vytápění zajišťuje kondenzační plynový kotel, v koupelně a na toaletě navíc podlahové vytápění. V bytě je zabezpečovací systém, který je možno připojit na PCO.

Jde o velmi atraktivní lokalitu s výbornou dopravní dostupností (metro/tram/bus do 5min chůze) veškerá občanská vybavenost (nákupní centrum Flóra, farmářské trhy, školy a školky, bazén, fitness) a několik parků v okolí.

Poplatky: 700Kč služby/os plus energie, plyn a internet se převádí na nájemce. Možnost externího garážového stání za poplatek 1500Kč/měsíc

Byt je dostupný od 1.1. 2020, možno i dříve. Smlouva na 1 rok s možností prodloužení.

Pozn. NE kuřáci, NE domácí zvířata

Fully furnished renovated apartment 3KK with an area of 80,5 sqm with balcony. The apartment is situated on the 3th floor with an elevator.

Spacious appartment consists of large entrance hall, two bedrooms, bathroom with bathtub and shower, separate toilet, open space living area - living room/fully equipped kitchen/place for dining. There is also a cellar and shared courtyard.

Apartment is equipped with built in furniture. Wooden floor and tiles.

The kitchen is fully equipped with appliances: combined fridge/freezer, induction hob, multifunctional microwave, electric oven and dishwasher. Small electric appliances and utensils at disposal. Washmashine is located in bathroom.

Heating is provided by gas boiler and floor heating in the bathroom and toilet. Security system available.

Metro, trams, bus stop are just a few steps from the house. Lots of greenery around, Parukářka park, Riegrovy sady. All amenities in a walking distance: shopping center with a multiplex cinema, restaurants, coffee shops, farmers; market on Jiriho z Podebrad square, fitness centre, swimming pool, nursery school, elementary school.

Charges: 700 CZK per person + energy, media to be transferred to tenant. Possibility of parking in the garage nearby for 1500Kc per month

Apartment is available from 1.1. 2020. Earlier upon request. Contract for 1 year with a possibility to extend

Note: NON-smoking, NO pets allowed

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586899
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Plocha80
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.