Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 26 m² bez realitkyNovovysočanská, Praha - Libeň

Novovysočanská, Praha - LibeňČástečně vybaveno
Měsíční nájemné11 500 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nový slunný byt o dispozici 1+kk (26 m2) s balkonem (5,9 m2) ve 3. NP nebo 4. NP a sklepem (2,9 m2) v 2. PP v bytovém domě s výtahem, ve velmi lukrativní a vyhledávané lokalitě Prahy 9 (ulice Novovysočanská) v novém projektu Krejcárek (www.bydleninakrejcarku.cz).

Byt sestává z prostorné předsíně, koupelny s toaletou a sprchovým koutem a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a vstupem na balkon orientovaný na JZ s výhledem na Prahu.

V bytě je kuchyňská linka vyrobená na míru vybavená elektrospotřebiči značky Bosch (sklokeramická varná deska, vestavná elektrická trouba, vestavný digestoř par), volně stojící kombinovaná chladnička Bosch, jídelní stůl a židle. V předsíni bude vestavná skříň vyrobená na míru. V bytě jsou velice kvalitní protihluková okna včetně žaluzií a možnost výměny vzduchu přes pokojovou rekuperační jednotku.

Měsíční poplatky 2 600 Kč zahrnují zálohu na úhradu za služby spojené s užíváním bytu a sklepu, na vytápění, na ohřev TUV, na studenou vodu ve výši 2 200 Kč a zálohu na elektrickou energii ve výši 400 Kč, které budou vyúčtovány podle skutečné spotřeby po obdržení faktur od dodavatelů.

Byt včetně sklepu je pojištěný proti běžným rizikům a rovněž je uzavřeno pojištění odpovědnosti za újmu způsobenou nájemcem třetím osobám.

Byt se nachází v lokalitě s velmi dobrou občanskou vybaveností a dopravní dostupností. Zastávka autobusu 136 je před domem, zastávka tramvají 10 a 16 cca pět minut pěší chůze.

Možný dlouhodobý pronájem.

Zájemci můžete psát na e-mail: krejcarek.ald@seznam.cz, případně volat na tel.číslo: 739 702 653.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu586994
Dispozice1+kk
Dostupné od20. 12. 2019
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha26
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.