Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyUrbánkova, Praha - Modřany

Urbánkova, Praha - ModřanyVýtah
Měsíční nájemné19 700 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Výjimečný byt, kde nepoznáte, že jste v paneláku. Skvělá dispozice bytu 3+1, hlukově odizolované ložnice, spousta úložného prostoru v 6 vestavěných skříních, krásný balkón, čerstvě zrekonstruováno 2019/11, výhled do zeleně na obě strany, 10m do lesa, 100m na cyklostezku. Obývací pokoj a ložnice s balkónem na jih. Kuchyně a 2. ložnice na sever. Záchod oddělený od koupelny. Pračka, trouba, myčka, mikrovlná trouba. Sklípek na patře a sklep v suterénu. 2 pěkné velké výtahy. 7 min do obchodu/na zastávku bus, 15 min pěšky na tramvaj/polikliniku/poštu/kavarny/restaurace/obchody. Pod okny se často pasou koně. Kolem domu 3 dětská a workoutová hřistě. Poplatky jsou bez elektřiny, elektřina jsem měl za cca 4000 Kč měsíčně.

An exceptional apartment where you do not know that you are in a block of flats. Great layout of the apartment 3 BR + 1 kitchen, noise-insulated bedrooms, lots of storage space in 6 built-in wardrobes, beautiful balcony, freshly renovated 2019/11, green views on both sides, 10m to the forest, 100m to the bike path. Living room and bedroom with south-facing balcony. Kitchen and 2nd bedroom to the north. Cellar on the floor and 2nd cellar in the basement. 2 spacy lifts. 7 min to the shop / bus stop, 15 mins walk to tram stop/policlinic/post office/coffee/shops. Horses graze under the windows frequently. There are 3 kids playground and outdoor workout gym.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587223
Dispozice3+1
Dostupné od10. 12. 2019
Podlaží8
Typ budovyPanel
Plocha78
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.