Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyHlaváčkova, Praha - Košíře

Hlaváčkova, Praha - KošířeMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné18 990 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


KLIMATIZOVANÝ, právě dokončený krásný byt o velikosti 1,5+kk v novém developerském projektu Rezidence Prachnerova na Praze 5 na pomezí Smíchova a Košíř. Byt má velikost 46 m2 (vč. 8,5 m2 lodžie) a navíc k němu náleží 9,5 m2 privátního uzamykatelného závětří, které slouží pro uskladnění např. sportovních potřeb a sklep. Byt se nachází v 5.patře s výtahem.

Vstup k bytu je zabezpečen uzamykatelnou mříží. Lodžie a okna jsou situovány do zelené, klidné ulice bez provozu. Byt má plně vybavenou kuchyni: vestavěná lednička, myčka, mikrovlnná trouba s funkcí vaření v páře, indukční varná deska, digestoř. V koupelně je prostorný sprchový kout, WC s bidetovou sprškou a skříňka s úložným prostorem. V předsíni a ložnici jsou velké vestavěné skříně s dostatkem úložného prostoru. Prostorná lodžie s úložným prostorem je výborným místem pro stolování venku a nebo může být využita pro malou zahrádku. Okna jsou vybavena žaluziemi.

V celé budově je instalován unikátní systém rekuperace vzduchu, který v bytě zajišťuje mimořádně čistý vzduch po celý rok. V bytě se také nachází klimatizační jednotka, kterou oceníte zejména v době tropických letních nocí.

Byt se nachází ve velmi dobré lokalitě se skvělou dostupností MHD, tramvajová zastávka Klamovka 1 min chůze. Na Anděl se dostanete za 5 a na Václavské náměstí za 18 min. V blízkosti veškerá občanská vybavenost, přímo v budově potom potraviny Lidl. V blízkosti se nachází přírodní parky Košíře, Husové sady, Klamovka a Landronka. Na letiště v Ruzyni dojedete za 20 minut.

Po dohodě za příplatek byt možno dozařídit. Volný ihned. Nájem 18.990,-Kč + služby 2.500 Kč + elektřina. Vratná kauce 26.000,- Kč.

Be the first tenant in this fabulous AIR-CONDITIONED brand-new one bedroom apartment available at The Rezidence Prachnerova in Prague 5-Smichov/Kosire. This 46 m2 (including 8.5 m2 balcony) apartment is situated on elevator-accessible 5th floor, facing a quiet leafy street and is ideal for a busy professional. Apartment has also 9.5 m2 private lockable access corridor suitable for storage and a cellar.

The apartment has a fully equipped kitchen including an in-built fridge, microwave oven with the steam cooking functionality, induction hot plates and dishwasher.

The bathroom offers a spacious shower, toilet with a bidet shower and cabinet. The hallway and bedroom space have built-in wardrobes with ample storage space. The generous balcony with a storage space is big enough to accommodate a breakfast table set or act as a small garden. Windows are equipped with blinds.

The building is also fitted out with an innovative air-filtration system that will ensure the purest quality of air throughout the year, and most importantly, the apartment itself is equipped with an air-conditioning system that you will appreciate during those hot Prague summer nights.

The building is located in a convenient location close to public transport, shops (a Lidl supermarket is part of the complex), and several parks (Košíře, Husové sady, Klamovka and Landronka). It is only 20 minutes-drive from the airport.

The apartment can be fully furnished for an additional fee. Available immediately. The monthly rent fee is 18,990 CZK + the services 2,500 CZK + electricity. Returnable deposit is 26,000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587795
Dispozice2+kk
Dostupné od13. 7. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Plocha46
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 1 minuta pěšky
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDKlamovka
🚶 123 m (1 min)
PoštaPraha 56
🚶 444 m (5 min)
ObchodLidl
🚶 40 m (0 min)
BankaKomerční banka
🚶 750 m (9 min)
RestauracePizzeria Klamovka
🚶 169 m (2 min)
LékárnaMagistra
🚘 1 053 m (2 min)
ŠkolaGMVV
🚶 177 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 654 m (8 min)
SportovištěPaintballgame
🚘 1 437 m (4 min)
Hřiště
🚶 397 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.