Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 51 m² bez realitkyVarhulíkové, Praha - Holešovice

Varhulíkové, Praha - HolešoviceVybaveno • Výtah • Garáž
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


PRODEJ BYTU 2+kk 51 m² SE ZAHRÁDKOU 42 m2

Luxusně, moderně a nově zařízený byt 2+kk v přízemí o velikosti 51 m2 s vlastní oplocenou zahrádkou a verandou směrovanou na jih o velikosti 42 m2. Byt má krásnou kuchyň s mozaikou spojenou s obývacím pokojem, ložnici, koupelnu s vanou a WC a komoru s pračkou. K bytu patří také sklep (2,5 m2) a garážové stání. Ve všech pokojích jsou francouzská okna vedoucí do zahrady, plovoucí podlahy, žaluzie a automaticky stahovací ochranné markýzi. Byt je kompletně vybaven italským nábytkem, umístěn jižně v 1 NP z celkových 7 NP novostavby River Lofts s výtahem, která byla kolaudována v roce 2008. Celý objekt je oplocen a má zahradu, kde je rezidentům k dispozici dětský koutek.

Nový projekt se nachází v klidné a velmi vyhledávané lokalitě u řeky Vltavy, v Holešovicích (Jankovcova 22), kde je stanice busu - 1 zastávka od metra Nádraží Holešovice (700 m) a 300 m od tramvaje. Tato lokalita získává na velkém významu, neboť leží poblíž centra Prahy (10 minut autem) a v sousedství romantického přístavu na Vltavě. Můžete zde sportovat, relaxovat a v okolí najdete mnoho nových restaurací, barů a nově otevřených obchodů.

MOŽNOST ODPISU DPH!

Flat for sale 51 m2 witk garden 42 m2

Luxurious, modern and newly furnished apartment 2 + kitchen on the ground floor of 51 m2 with garden and porch facing south of 42 m2. The apartment has a beautiful kitchen with a mosaic connected to the living room, bedroom, bathroom with and toilet and storage room with washing machine. The apartment includes a cellar (2.5 m2) and garage. All rooms have floor-to-ceiling windows leading to the garden, floating floors, blinds and automatic retractable awnings. The apartment is fully equipped with Italian furniture, located south of the 1st floor of the 7th floor of the new River Lofts building with lift, which was approved in 2008. The entire building is fenced and has a garden where residents have a childrens playground.

The new project is located in a quiet and very sought after location on the Vltava River, in Holesovice (Jankovcova 22), where the bus station - 1 stop from the metro station Holesovice (700 m) and 300 m from the tram. This location is very important because it is located near the center of Prague (10 minutes by car) and in the vicinity of the romantic port on the Vltava River. You can do sports, relax and there are many new restaurants, bars and newly opened shops nearby.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588145
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha51
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná
VytápěníÚstřední
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž
Výtah
Předzahrádka 42 m²

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.