Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 54 m² bez realitkyPrůběžná, Praha - Strašnice

Průběžná, Praha - StrašniceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nově zrekonstruovaný a vybavený byt 2+1 k pronájmu o výměře 54 m2 v 1.NP domu s výtahem a výhledem do klidného vnitrobloku.

V tomto světlém bytě se nachází prostorná ložnice, obývací pokoj, kompletně vybavená kuchyň (el.trouba s plynovým sporákem, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, kávovar, rychlovarná konvice i toaster), koupelna se sprchovým koutem (včetně pračky), samostatné WC a praktická prostorná komora/šatna. V pokojích jsou buď dřevěné původní parkety nebo plovoucí podlahy. Díky dispozici je byt ideálni pro páry a mladé rodiny, a ne úplně vhodný pro spolubydlení (pokoje jsou průchozí, viz nákres).

Byt je vybavený nábytkem (kromě postele na fotce, Kallaxu a křesla v obýváku) a je v něm zaveden internet a kabelová televize.

Byt má vlastní elektrický kotel na ohřev vody a topení a sdílený balkón na patře.

Vynikající lokalita na okraji Strašnic a Vršovic, metro Strašnická 5 min chůze, zastávka tramvaje (Průběžná nebo Na Hroudě) 2 min chůze. Lokalita nabídne skvělou občanskou vybavenost, sportovní vyžití (park Gutovka se nachází hned za domem) a výbornou dostupnost do centra města (metrem 9 min na Muzeum).

Newly reconstructed and furnished one-bedroom apartment for rent with an area of 54 sqm in 1st floor in building with a elevator with view to the calm courtyard.

There is spacious bedroom, living room, completely equipped kitchen (el.owen with gas cooker, fridge with freezer, microwave, coffee machine and also a toaster), bathroom with walk in shower enclosure (including washing machine), individual toilet and practical spacious storeroom/closet. Rooms have either original wooden parquets or floating floor. Thanks to its layout, apartment is perfect for couple or young family, not so much for sharing with roommates as the rooms are walk-through (see the picture of layout). Apartment is equipped with furniture (except of bed, Kallax and armchair in the living room) and with TV + internet connection. Flat has its own electric boiler for hot water and heating and shared balcony on the floor.

Great location at the edge of Strašnice and Vršovice, metro station Strašnická is 5 min walk, tram station (Průběžná or Na Hroudě) is 2 min walk. Location offers excellent public facilities, sport activities (Gutovka park I located just behind the building) and fast downtown connection (9 min by metro to Muzeum).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588209
Dispozice2+1
Dostupné od1. 9. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha54
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůběžná
🚶 83 m (1 min)
PoštaPraha 105
🚘 935 m (2 min)
ObchodMr. Baker
🚶 355 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 479 m (6 min)
RestauraceAo Xiang
🚶 154 m (2 min)
LékárnaBENU
🚶 114 m (1 min)
ŠkolaZŠ Gutova
🚶 360 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Omská
🚶 595 m (7 min)
SportovištěGutovka
🚶 336 m (4 min)
Hřiště
🚶 256 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.