Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyPaťanka, Praha - Dejvice

Paťanka, Praha - DejviceMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Pronájem světlého a moderně zařízeného bytu v novostavbě v krásné a klidné lokalitě Prahy 6 v populárním komplexu Paťanka - Podbaba. Byt má vstupní chodbu s vestavnou skříní, obývací pokoj s kuchyní a vstupem na balkon. 1 ložnici s manželskou postelí .Koupelna s toaletou , součastí bytu je plně vybavená kuchyň ( nová lednice, nová varná deska, mrazák, trouba, rychlovarná kanvice , mikrovlnka, myčka nádobí , pračka).Na podlahách jsou kvalitní parkety z tvrdého dřeva. Byt je vybaven manželskou postelí s kvalitním matracem , rozkladací gauč , stolík, jedálenský stůl + 4 židle , komoda a další úložný prostor. V ceně je parkovací stání v podzemních garážích + sklep . V okolí jsou parky, dětské hřiště, veškerá infrastruktura, nákupní středisko Kaufland, metro Dejvická 3 stanice tramvají. Dobrá dostupnost do centra a na letiště.

Rent a bright and modern furnished apartment in a new building in a beautiful and quiet location of Prague 6 in the popular complex Patanka - Podbaba. The apartment has an entrance hall with built-in wardrobe, living room with kitchen and entrance to the balcony. 1 bedroom with double bed. Bathroom with toilet, part of the apartment is a fully equipped kitchen (new refrigerator, new hob, freezer, oven, kettle, microwave, dishwasher, washing machine). On the floors are quality hardwood floors. The apartment is equipped with a double bed with a quality mattress, sofa bed, coffee table, dining table + 4 chairs, chest of drawers and other storage space. The price includes a parking space in the underground garage + cellar. In the vicinity there are parks, playground, all infrastructure, shopping center Kaufland, metro Dejvická 3 tram stops. Good access to the center and the airport.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588259
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2021
Podlaží5
Typ budovyOstatní
Plocha52
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Terasa
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDNádraží Podbaba
🚶 290 m (3 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 913 m (6 min)
ObchodKaufland
🚶 207 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 433 m (4 min)
RestauracePaťanka
🚶 350 m (4 min)
Lékárna
🚘 960 m (3 min)
ŠkolaBulharská základní škola a gymnázium doktora Petra Berona
🚘 1 637 m (4 min)
Mateřská školaVlaštovka
🚶 438 m (5 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 525 m (6 min)
Hřiště
🚶 578 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.