Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 60 m² bez realitkyVratislavská, Praha - Bohnice

Rezervováno
Vratislavská, Praha - BohniceVýtah
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 073 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Hledáte útulný byt, ani velký ani malý, tak akorát na pohodlnou údržbu? Ideální pro pár či mladou rodinu nebo jako investiční příležitost k pronájmu (v minulých dvou letech bezproblémově pronajímáno)? Pak čtete ten správný inzerát!

K prodeji nabízím světlý byt orientovaný na východ o celkové rozloze 60 m2, vč. zasklené lodžie a čisté a dobře zabezpečené (nedávno rekonstruované) sklepní kóje.

Byt se nachází v lokalitě Bohnice, která prošla za poslední roky velkým rozmachem. Nově zrekonstruováno bylo OC Krakov, na pořízení proviantu najdete na sídlišti i všechny běžné supermarkety (Penny, Lidl, Billa, Albert). Jen přes ulici se nachází školka, škola i gymnázium, jednu zastávku busem to je na místní polikliniku s lékárnou. Na okraji sídliště je možno uspokojit adrenalinové choutky v jen pár let starém Aquacentru Šutka nebo dokonce v BMX parku. K příjemným procházkám vybízí blízké lesoparky i zoologická zahrada. Pod záminkou vycházky do botanické zahrady se lze zastavit na skleničku dobrého vína ve sv. Kláře či na Salabce. Dole u Vltavy je pro ty nejsportovněji založené k dispozici cyklo- a inlinová stezka.

Samotný dům je samozřejmě zateplen, střecha zrekonstruována a výtahy taktéž. Bezprostřední okolí domu je čisté a poklidné. Téměř hned před domem je autobusová zastávka s rychlým spojením do centra – do 25 min na Muzeum (8 min na metro Kobylisy v 3-5 min intervalech ve špičce, max 8 min mimo špičku, noční bus). Pro řidiče – do 10 min tunel Blanka i napojení na D8. Parkování před domem.

Samotný byt 3+kk se zdařilým dispozičním řešením se nachází ve 4. podlaží. Ze vstupní předsíně je to jen skok do všech dalších, již neprůchozích místností – rekonstruované WC a koupelna, dva samostatné pokoje dosud využívané jako ložnice, resp. dětský pokoj a větší obývací pokoj s kuchyňským koutem s přístupem na zasklenou lodžii. V celém bytě jsou plovoucí podlahy, plastová okna s vertikálními žaluziemi, vstupní bezpečnostní dveře NEXT. Vybavení bytu (vč. zcela funkční lednice a pračky) dle fotografií je po domluvě možné zcela bezplatně přenechat.

Vše je možné na vlastní oči vidět a vlastní rukou osahat, stačí zavolat. Jen RK prosím opravdu nevolejte, poradíme si bez vás.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588264
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží4
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Plocha60
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.