Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 46 m² bez realitkyDolní náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký kraj

Dolní náměstí, Olomouc - Olomouc-město, Olomoucký krajMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronájem světlého bytu 2+kk na Dolním náměstí v Olomouci (od července 2021). Jedná se o pronájem pěkného bytu v centru Olomouce (46 m2). Byt je situován v 1. NP s výhledem na náměstí. Byt se sestává ze vstupní předsíně, 1 neprůchozího pokoje a obývací části, která je s kuchyňským koutem.

Interiér byl kompletně navržen a realizován dle designové studie za použití kvalitních materiálů (dřevěné podlahy, dřevěné dveře vysoké 2,6m, benátský štuk, apod.)

V ceně bytu je dále zahrnuto kompletní vybavení nábytkem na míru vč. lakované kuchyňské linky s vestavnou myčkou, troubou, mikrovlnkou a varnou deskou (indukce). V obývací části se nachází rozkládací sedací souprava s úložným prostorem, komoda a TV (127 cm). V ložnici s pracovnou se nachází loftová postel (180 cm) s vestavnou sestavou nábytku (police, pracovní stůl, knihovna a praktická šatna).

Z technického vybavení zmiňujeme např. podlahové vytápění v koupelně, kompletní led osvětlení v celém bytě. U bytu je umístěna místnost s pračkou, sušičkou a možností uskladnění kola.

Jedná se o reprezentativní bydlení. Ideální bydlení pro 1 – 2 osoby, bez domácích mazlíčků. Cena je uvedena bez záloh na energie a služby (3000,- Kč / měsíc). Vratná jistota ve výši 2 měsíčních nájmů. Byt je volný od července 2021. Prohlídky možné po domluvě.

Rent bright apartment 2 + kk on the square Dolní náměstí in Olomouc. A nice apartment in the center of Olomouc (46 sqm). The apartment is situated on the 1st floor with a nice view of the square Dolní náměstí. The apartment consists of entrance hall, one separated room and living room with an equipped kitchen.

The interior was completely designed and realized according to a design study using high quality materials (wooden floors, wooden doors 2.6m high, Venetian stucco, etc.)

The price of the apartment also includes complete furniture including custom furniture, varnished kitchen units with built-in dishwasher, oven, microwave and hob (induction). The living area has a sofa bed with storage, dresser and TV (127 cm). In the bedroom with study is a loft bed (180 cm) with built-in furniture (shelves, desk, library and practical dressing room).

From the technical equipment we mention for example floor heating in the bathroom, complete LED lighting throughout the apartment. The apartment is located room with washing machine, dryer and storage of bicycles.

This is a representative housing. Ideal accommodation for 1 - 2 persons, without pets. Price is without utilities (3000, - CZK / month). Security deposit of 2 months of rent. The apartment is available from July 2021. Guided tours available. Owner of the flat speaks English.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588446
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2021
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha46
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDTržnice
🚶 289 m (3 min)
PoštaOlomouc 8
🚶 449 m (5 min)
ObchodPotraviny Klárka
🚶 11 m (0 min)
BankaČSOB
🚶 17 m (0 min)
RestauraceSushi restaurant
🚶 49 m (1 min)
LékárnaLékárna Salve
🚶 177 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola sv. Voršily
🚶 195 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Michalské stromořadí
🚶 311 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 067 m (2 min)
Hřiště
🚶 259 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.