Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 66 m² bez realitkySekaninova, Brno - Husovice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Sekaninova, Brno - Husovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt 3+kk v městské části Brno – Husovice o celkové ploše s příslušenstvím 65,67 m2. Byt se nachází se ve 4. NP bytového domu a skládá se z ložnice, dětského pokoje (pracovny), velké obytné místnosti s kuchyňským koutem, chodby, koupelny a samostatné toalety. K bytu rovněž patří praktická sklepní kóje a parkovací stání v uzavřeném dvoře bytového domu, s vraty na dálkové ovládání.

Výhodou bytu jsou jistě nízké náklady na bydlení, kdy v r. 2018 činilo inkaso vč. plateb do fondu společenství a fondu oprav cca 2.500 Kč/měsíc. Okna jsou dvojitá plastová, podlaha v chodbě PVC, v koupelně a na toaletě dlažba, v ostatních místnostech plovoucí podlaha. Dle PENB je byt v ekologicky jistě příjemné energetické třídě C. Přímo do bytu je zavedena přípojka rychlého kabelového internetu UPC.

Samotný bytový dům se nachází v klidné lokalitě přímo u cyklostezky a nabízí tak ideální možnosti sportovního i rekreačního vyžití (kolo, kolečkové brusle, procházky...). Do 4-5 minut pomalé chůze se nachází několik zastávek různých linek MHD a díky tomu je další výhodou bytu i snadné spojení do centra města Brna a rovněž jiných městských částí. Okolní lokalita disponuje veškerou občanskou vybaveností, vč. školky, školy, nemocnice, obchodů apod.

Z chodby šikovně vybavené rozsáhlou sestavou zabudovaných skříněk, umožňující uskladnění veškerého možného vybavení, je přístup do jednotlivých místnosti bytu.

Prostorná hlavní obytná místnost bytu slouží jako obývací pokoj a jídelna a je z ní přístup ke kuchyňskému koutu. Předmětem prodeje je i kuchyňská linka vč. elektrospotřebičů (elektrická trouba, sporák, odsavač par, myčka nádobí).

Ložnice je vybavená velkou zrcadlovou skříní pro uskladnění oblečení a dalších věcí. Druhý pokoj může sloužit bez nutnosti nějakých velkých úprav jako pracovna či dětský pokoj.

Vybavení koupelny jistě uspokojí potřeby téměř každého, neboť disponuje jak sprchovým koutem, tak prostornou rohovou vanou.

Pokud Vás tato nabídka a připojené fotky zaujaly, neváhejte se na mne obrátit a domluvíme se na prohlídce. Závěrem podotýkám, že se jedná o soukromou nabídku, a tak nebudete muset platit žádnou provizi RK. Právní servis vč. příp. advokátní úschovy jsem schopen na základě společné domluvy zajistit.

Mgr. Martin Šmíd

tel.: 721456815

e-mail: martin.smidt@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589016
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží4
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Plocha66
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.