Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyČeladná - Čeladná, Moravskoslezský kraj

Čeladná - Čeladná, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 200 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk v samotném centru obce Čeladná, která je známá jako jeden z největších středoevropských golfových resortů, kde jsou dvě 18ti jamková hřiště a je zde možné další sportovní využití – např. projížďky na kole po cyklostezkách, vyjížďky na koni na nedalekém ranči, lyžařské vyžití, paragliding, plavání v nedalekém aquaparku atd.

Byt 2+kk o výměře 60,2m2, který nabízíme k pronájmu je umístěn v přízemí a k bytu přísluší též předzahrádka o velikosti 37m2. Byt sestává z obývacího pokoje, ložnice, šatny, předzahrádky, koupelny se sprchovým koutem, vanou a WC. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (elektrická varná deska, elektrická trouba, lednička, digestoř, myčka na nádobí). Z obývacího pokoje je možné vejít na předzahrádku. Součástí bytu je též šatna, která je přístupná z ložnice.

Byt je vytápěn radiátory, koupelna a chodba podlahovým vytápěním, v koupelně je navíc umístněný elektrický topný žebřík. V pokojích a v šatně je na podlaze plovoucí podlaha, na chodbě a v koupelně pak keramická dlažba.

Platby: 13 tis. Kč nájemné, 2.500 Kč záloha za služby spojené s užíváním bytu, 700 Kč záloha na elektřinu, 1 tis. Kč garážové stání. Vratná kauce ve výši 2 nájmů.

Prosím, aby nás nekontaktovali makléři RK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589047
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 3. 2020
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha60
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.