Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+kk • 144 m² bez realitkyPionýrů, Jirny - Jirny, Středočeský kraj

Rezervováno
Pionýrů, Jirny - Jirny, Středočeský krajGaráž
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce23 000 Kč


Nabízime k pronájmu dvoupatrovy rodinný dům. Jedná se o část dvojdomu o užitné ploše 144m2 s dispozicí 5+kk. K domu náleží zahrada o výmeře 232m2.

Do domu vstoupíte přes chodbu se vstupem do obývacího pokoje propojeného s kuchyni a jídelnou a francouzským oknem na zahradu, schody do patra, garáže a technické místnosti spolu s WC. V patře se nachází chodba, tři pokoje, koupelna a pracovna.

V přízemí domu je položená dlažba a v patře laminátové plovoucí podlahy a koberce. Dům je nabízen k pronájmu částečne zařízený (viz. foto). Kompletně vybavený kuchyňský kout (pyrolitická trouba, indukční varna deska, myčka nádobí, lednice s mrazákem, digestoř).

Vytápění a ohřev TUV elektrickým kotlem. V obývacím pokoji je umísteň krb, který je taktež napojený na vytápění celého domu. Plastová okna se sítemi proti hmyzu a zatemnovacimi závěsy. Garáž s vraty na dálkové ovládaní. Elektřina, internet, obecní kanalizace, vodovod.

Rodinný dům se nachází v obci Jirny, ve slepé ulici. Obec Jirny se nachází 7 km od Prahy, dojezdová vzdálenost 8 min, v blízkosti exitu 8 z dálnice D11 a Klánovickéo lesa. Dopravní spojení je zajištěno autobusy se zastávkou několik metrů od domu, na Černý Most je to autobusem cca 20minut, do Úval na nádraží pouze deset minut.

V obci se nachází veškerá občanská vybavenost.

Dům je volný od 1.3. 2020 (po domluvě i dříve). Prohlídky dle telefonické domluvy (), volat až po 18:00.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589129
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 3. 2020
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná
Užitná plocha144
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku232
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.