Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitky

Na Hroudě, Praha - StrašniceČástečně vybaveno • Výtah • Balkón

Měsíční nájemné16 500 Kč

Základní nájemné13 500 Kč
Poplatky za energie3 000 Kč
Vratná kauce27 000 Kč

Nabízíme k pronájmu byt o dispozici 2+1, o velikosti 55 m2. Byt se nachází ve druhém patře z celkových pěti v cihlovém bytovém domě s výtahem. Lokalita, ve které se byt nachází, je klidná a má výbornou dostupnost MHD do centra města.

Metro Strašnická se nachází 5 minut pěšky od bytu, tramvajové a autobusové zastávky Na Hroudě a Průběžná jsou vzdáleny přibližně 2 minuty pěšky. Vlakové nádraží Praha Strašnice je vzdáleno 5 minut pěšky.

Byt se skládá ze dvou pokojů (ložnice, obývací pokoj), kuchyně, předsíně, koupelny s vanou a samostatného WC, balkonu. K dispozici je sklípek v suterénu. Do ložnice se prochází přes obývací pokoj. Byt je částečně vybaven. V kuchyni se nachází kuchyňská linka s indukční varnou deskou a elektrickou troubou, lednice, pračka, jídelní stůl, 3 židle. Dále se v bytě nachází prostorné vestavěné skříně v předsíni a v kuchyni. V ložnici jsou k dispozici 2 prostorné šatní skříně.

Dle dohody může být byt dovybaven sedací soupravou a manželskou postelí.

Na podlaze v pokojích jsou dřevěné parkety, v chodbě a kuchyni je lino. Nová plastová okna směřují z ložnice a z kuchyně do klidného uzavřeného vnitrobloku. Zde je možnost odpočinku v zeleni (lavičky, pískoviště pro děti). Okna z obývacího pokoje směřují do ulice Na Hroudě, tímto směrem je situován i balkon.

Budova je v dobré kondici, sousedé jsou bezproblémoví a tišší.

Parkování je možné na parkovišti před domem nebo v přilehlých ulicích, v lokalitě ještě není zaveden systém modrých zón.

V bezprostřední blízkosti se nachází park a dětské hřiště Gutovka, minigolf, dětské dopravní hřiště, areál Slavie, bazén i venkovní koupaliště, školka, škola, lékař, nemocnice, lékárna, pošta, restaurace, obchody, Obchodní centrum Eden, pošta, bankomat, banka, fitness centrum, různá sportoviště, farmářské trhy. Výborná dopravní dostupnost MHD – bus č. 188, č. 196, č. 175, č. 506, tram č. 7, č. 22, č. 26, č. 51, č. 57, č. 59, metro Strašnická. Vlakové nádraží Praha Strašnice.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589348
Dispozice2+1
Dostupné od7. 1. 2020
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

Odebírejte novinky z realitního trhu

Tato stránka je chráněna technologií reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google