Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 64 m² bez realitkyProkopa Holého, Uherské Hradiště - Uherské Hradiště, Zlínský kraj

Prokopa Holého, Uherské Hradiště - Uherské Hradiště, Zlínský krajMHD 5 minut pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 990 Kč

+ Poplatky za služby700 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému podnájmu krásný, luxusně zrekonstruovaný klimatizovaný byt o dispozici 3+kk, navržený pro 2 dospělé osoby.

Byt je situovaný v 1. nadzemním patře cihlového domu o 3 podlažích, který je po celkové rekonstrukci a zateplen. Nachází se ve velmi klidné čtvrti, v širším centru Uherského Hradiště, asi 5 minut chůze od vlakového nádraží, 10 minut do centra i nemocnice, 5 minut od nábřeží řeky Moravy.

Byt je zařízen, pouze kožená sedačka je z bytu vystěhována, stejně tak TV a audio v obýváku a ložnici.

Vytápění bytu je řešeno radiátory, napojenými na plynový kotel, umístěný pod bytem ve sklepě, kde je též 100L bojler, zásobující byt teplou vodou. Osvětlení bytu je řešeno bodovkami, umístěnými ve stropu. Do bytu je přivedena kabelová TV a internet UPC a dva satelitní kabely se signálem Skylink. V celém bytě je nábytek vyrobený na míru v hnědé ořechové dýze, doplněný světlými smetanovými tóny a židlemi TON.

Vstupní dveře do bytu jsou bezpečnostní a protipožární. Za vstupními dveřmi je bezbariérová chodba, ze které je vstup do šatny, koupelny, ložnice, kuchyně a dále do obývacího pokoje.

Kuchyně slouží i jako jídelna a v rohu má pracovní stůl s úložným prostorem s přípravou pro montáž LCD monitoru na stěnu. Kuchyňská linka obsahuje mnoho úložných prostor, vestavnou parní troubu, mikrovlnnou troubu a dvoukompresorovou ledničku s mražákem, dále velkou myčku a indukční varnou desku s digestoří. Pracovní deska je 2,9 metru dlouhá, z černého přírodního mramoru a je řešena jako poloostrůvek se 3 místy na sezení za barem. Na stěně u ostrůvku je instalován televizor, napojený přes HDMI kabel ke zdroji A/V signálu v obývacím pokoji (A/V receiver). V kuchyni jsou pod dlažbou 2 samostatné okruhy elekrického topení.

Z kuchyně je volný průchod do obývacího pokoje, ve kterém je instalována klimatizační jednotka s tepelným čerpadlem, kterou je možné v létě chladit a v zimě topit - bez problémů vychladí celý byt. Na jedné stěně, částečně obložené imitací kamene, je příprava pro montáž televizoru. V místnosti pod omítkou rozvedeny kabely pro audio i video domácího kina. K dispozici jsou police na knihy a nízká široká skříňka pod televizí. V obývacím pokoji je dřevěná plovoucí podlaha.

V ložnici je přes celou stěnu instalována vestavná skříň, do které je možné umístit malý televizor, napojený přes HDMI kabel ke zdroji A/V signálu v obývacím pokoji. Pod postelí jsou dva úložné prostory ve výsuvném šuplíku. V ložnici je dřevěná plovoucí podlaha.

V koupelně je sprchový kout, toaleta s el.bidetem a filtrem vzduchu, umyvadlo, pod kterým jsou dva velké šuplíky, pračka s přípravou na instalaci sušičky, dva reproduktory, které je možné napojit na zdroj signálu v obývacím pokoji. V koupelně je otopný žebřík a eletrické podlahové topení pod dlažbou.

Naproti vstupním dveřím je malá šatna se skříní pro obuv a dvěma šatními tyčemi pro zavěšení oblečení.

K bytu náleží sklep s bezpečnostními dveřmi, kde je možné uschovat jízdní kola, s policemi pro úschovu dalších věcí.

Uvedené poplatky zahrnují fixní zálohu 580 Kč na vodu a 120 Kč na úklid společných prostor. Nájemce je povinen si převést odběrné místo elektřiny a plynu na svoji osobu a nastavit si zálohy na energie dle své potřeby.

Domácí zvířata jsou povolena dle ustanovení občanského zákoníku, v takovém případě je navýšena kauce na 50.000 Kč a nájemné o 2000 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589518
Dispozice3+kk
Dostupné od27. 4. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha64
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDUherské Hradiště, žel.st.
🚶 498 m (6 min)
PoštaČeská pošta Uherské Hradiště 6
🚶 590 m (7 min)
ObchodPekařství Javor
🚶 339 m (4 min)
BankaHypoteční banka
🚶 530 m (6 min)
RestauraceU Bláznivé slepice
🚶 710 m (9 min)
LékárnaFarmacie Nádražní
🚶 547 m (7 min)
ŠkolaMateřská Škola S Křesťanskou Výchovou
🚶 453 m (5 min)
Mateřská školaMateřská Škola S Křesťanskou Výchovou
🚶 386 m (5 min)
SportovištěinFitness
🚘 1 663 m (5 min)
Hřiště
🚶 265 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.