Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 23 m² bez realitkyNa Skalce, Praha - Smíchov

Na Skalce, Praha - Smíchov
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby2 200 Kč
+ Vratná kauce11 500 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízím nově zrekonstruovaný byt 1+kk (podzim 2019). Byt se nachází v 1. patře domu, situován je do klidného vnitrobloku. Dům se nachází v jednosměrné ulici, která je naproti parku Na Skalce v docházkové vzdálenosti metra Anděl.

Rozloha bytu s koupelnou činí 20m2 + patro na spaní (3,2m2) + sklep (3m2). Byt je nově vymalovaný, perfektně čistý, veškeré zařízení nové - nepoužité.

Koupelna je se sprchou, WC a vlastním bojlerem. Kuchyňský kout je vybaven linkou, sporákem se sklokeramickou deskou a lednicí s mrazákem, vše nové, nepoužité. Okna jsou špaletová, podlaha plovoucí.

Byt je situován v klidné atraktivní lokalitě s výbornou dostupností. V blízkosti OC Nový Smíchov, obchody, multikino, restaurace, kavárny, pizzerie, služby, polikliniky. Přímé spojení MHD (i noční) do centra a všech směrů celé Prahy. Nejbližší zastávky: Ženské domovy, Na knížecí, metro Anděl, autobusové nádraží Na Knížecí (vše do 5 min chůze).

Nastěhování je možné ihned. Vratná kauce je stanovena ve výši jednoho měsíčního nájmu. Spotřebu elektřiny hradí nájemce přímo pronajímateli, průměr cca 1300 kč/měsíčně. Celkové náklady, včetně elektřiny a vody i poplatků na společné prostory v domě cca 2200 Kč.

Jedná se o nájem přímo od majitele, bez provize. Preferuji přímou komunikaci, prohlídka možná po dohodě. RK prosím nekontaktovat. Dotazy ráda zodpovím, předem děkuji a těším se na setkání.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589530
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 1. 1970
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha23
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.