Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 146 m² bez realitkyMusílkova, Praha - Košíře

Musílkova, Praha - KošířeVýtah
Měsíční nájemné28 000 Kč

+ Poplatky za služby7 000 Kč
+ Vratná kauce56 000 Kč


Nadstardartně prostorný, částečně zařízený krásný byt 3+1 s lodžií o celkové rozloze 146m² ( 139m²+7m² lodžie) se nachází v prvním patře cihlové budovy s výtahem v klidné ulici Musílkova, Praha 5 – Košíře. Kuchyň je plně vybavena spotřebiči: lednice, mraznička, sklokeramická deska s digestoří, mikrovlnná trouba a myčka na nádobí. Byt má prostornou chodbu a šatnu s velkým úložným systémem. V hlavní koupelně je sprchový kout, toaleta a bidet, v bytě je druhé WC. Na podlaze je dlažba a dubové parkety. Bydlení v klidné lokalitě s výbornou dopravní dostupností a to 5 min. chůzí na tram. zastávku Kavalírka a několik zastávek od Anděla.

V okolí domu je velice dobrá občanská vybavenost – školy, golfové hřistě, park, obchody, sportovní vyžití (tenisové kurty a squashpark) a další vybavenost.

Prague 5 - Beautiful spacious apartment 3 + 1 for rent (139m2 + 7m2 loggia), Musilkova street

Exceptionally spacious beautiful partly furnished apartment 3 +1 with loggia of a total area of 146 square meters is located on the first floor of a brick building with a lift in a quiet street Musílkova, Prague 5 - Košíře. The kitchen is fully equipped with appliances: fridge, freezer, ceramic hob with hood, microwave and dishwasher. Spacious hallway and a walk in wardrobe is equipped with a storage system.The master bathroom has a shower, toilet and bidet, there is a second WC available. The floor is covered with oak hard wood. Housing in a quiet location with excellent transport accessibility and 5 min. walking on the tram Kavalírka few stops from Anděl, very good civic amenities nearby the flat - schools, shops, golf and other sporting activities (tennis courts and squash park) etc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589833
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC
Plocha146
Dostupné od15. 1. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.