Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 49 m² bez realitkynáměstí Dr. Václava Holého, Praha - Libeň

Rezervováno
náměstí Dr. Václava Holého, Praha - LibeňČástečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu slunný zrekonstruovaný byt orientovaný na jih v klidné části Palmovky s výhledem do parku na náměstí Dr. Václava Holého. Byt 49m2 se nachází v těsné blízkosti veškeré MHD (metro, tram, příměstské autobusy Palmovka) a občanské vybavenosti (Albert, Billa, obchody, restaurace, cyklostezka, divadlo, lékárna, drogerie, fitness...).

Byt se nachází v 1. patře (2. nadzemní) a sestává se z prostorné předsíně (8m2), toalety, koupelny, komory, pokoje (19m2) a kuchyně (17m2). Všechna okna v bytě jsou orientována na jih. K bytu náleží prostorný sklep (cca 4m2).

Byt je po kompletní rekonstrukci - nová elektřina a veškeré rozvody, snížené stropy se zapuštěným osvětlením, nový plynový kondenzační kotel s průtokovým ohřívačem vody pro úspornou režii (ohřívá radiátory a vodu) se ovládá pomocí termostatu v kuchyni, elektrické podlahové topení v koupelně, předsíni a na toaletě.

V nové kuchyňské lince je zabudovaná multifunkční elektrická trouba s varnou deskou Gorenje, myčka Electrolux, digestoř a podsvětlení. K dispozici je též lednice. Dovybavení novou pračkou možné.

Cihlový dům prošel v posledních letech kompletní rekonstrukcí (nová zateplená fasáda 2016, plastová okna 2012, nový výtah, rozvody elektřiny v domě (společné prostory) 2017 a výmalba společných prostor v domě 2018. Na domě byla v loňském roce nainstalována nová anténa pro příjem DVB-T2 a jsou zde nataženy kabely společnosti UPC/Vodafone.

Parkování možno v rámci modré a smíšené zóny před domem.

Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pár, nikoliv pro spolubydlení jednotlivců.

Z důvodu nové podlahy (dlažba + parkety) preferuji nájemce bez domácích mazlíčků.

Měsíční nájemné 16.000,- Kč již zahrnuje poplatky za úklid, odpad, společné osvětlení, apod.!

Uvedené poplatky (zálohy v odhadované výši 1.500,- Kč za vodu, plyn a elektřinu jsou při obsazenosti 1 osobou) hradí nájemce dle skutečné a vlastní spotřeby.

Celkové měsíční náklady na bydlení jsou tedy cca 17.500,- při jedné osobě a 18.500,- při dvou osobách.

Offer for rent sunny renovated apartment oriented to the south in a quiet part of Palmovka overlooking the park on Dr. Square Václav Holý. Apartment 49m2 is located close to all public transport (metro, tram, suburban buses Palmovka) and amenities (supermarkets, shops, restaurants, bike path, theather, pharmacy, drugstore, fitness ...).

The apartment is located on the 1st floor (2nd floor) and consists of a spacious hall (8m2), toilet, bathroom, closet, room (19m2) and kitchen (17m2). All windows in the apartment are oriented to the south. The apartment has a spacious cellar (about 4m2).

The apartment is completely renovated - new electricity and all wiring, lowered ceilings with recessed lighting, new gas condensing boiler with instantaneous water heater for energy overhead (heats radiators and water) is controlled by thermostat in the kitchen, electric floor heating in the bathroom, hall and in the toilet.

The new kitchen unit has a built-in multifunction electric oven Gorenje with hob, Electrolux dishwasher, hood and backlight. A fridge is also available. Equipped with new washing machine possible.

The brick house has undergone a complete renovation in recent years (new insulated facade 2016, plastic windows 2012, new elevator, electricity distribution in the house (common areas) 2017 and repainting of common areas in house 2018. Last year a new DVB-T2 antenna was installed on the house and UPC / Vodafone cables are stretched.

Parking is possible in the blue and mixed zone in front of the house.

The apartment is suitable for an individual or a couple, not for roommates.

Because of the new floor (tiles + parquet) I prefer tenants without pets.

Monthly rent 17.000, - CZK already includes fees for cleaning, waste, common lighting, etc.!

The mentioned fees (advance payments in the amount of CZK 1,500 for water, gas and electricity) are paid by the tenant according to actual and own consumption. Advances of 1.500, - are estimated at 1 person occupancy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589873
Dispozice2+kk
Dostupné od23. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha49
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD - Méně úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.