Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 5+kk • 175 m² bez realitkyK Oboře, Bradlec - Bradlec, Středočeský kraj

K Oboře, Bradlec - Bradlec, Středočeský krajGaráž
Cena10 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 488 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu nízkoenergetického rodinného dvojdomu, nacházejícího se v rezidenční části obce Bradlec, vyznačující se výbornou dopravní dostupností do Mladé Boleslavi ( 3min autem, zastávka MHD 2min pešky )

Doménou domu je usazení v jižním svahu, na pozemku o rozloze 686m2 a nabízí proto jedinečné, ničím nerušené panoramatické výhledy na Mladou Boleslav a do široké krajiny.

Komfortní dispozice 5 + 1 o užitné ploše celkem 175m2 nabízí v přízemí hlavní obývací prostor s kuchyní a jídelnou s přímým vstupem na částečně krytou terasu přes dominantní posuvné portálové okno, které v letních měsících dokáže skvěle sjednotit venkovní terasu s vnitřním obývacím prostorem. Dále se v přízemí nachází rodičovská ložnice, taktéž s přímým vstupem na terasu, s walk in šatnou a vlastní koupelnou, spíž, technická místnost s prádelnou a samostatné WC vč. pisoáru.

V patře domu se nachází integrovaná garáž s přímým vnitřním vstupem do domu, šatna v zádveří, tři prostorné, samostatné pokoje, hlavní samostatná šatna a plně vybavená koupelna s vanou a sprchovým koutem.

Dům je vybavený zabezpečovacím systémem napojeným na PCO a systémem inteligentní domácnosti zn. Loxone, který mimo jiné ovládá vytápění celého domu, které je řešeno podlahovým vytápěním – každou místnost lze regulovat samostatně, kompletní osvětlení – možnost nastavovat různé světelné scény, intenzity apod ( v celém domě je osvětlení LED technologií ), dále je přes Loxone zajištěno stínění oken domu, které jsou všechny vybaveny předokenními screenovými roletami ( systém dokáže v letních měsících např. regulovat teplotu v místnostech automatickým přistínění / stažením jednotlivých rolet apod. ) Dům je klimatizovaný, klimatizačním sýstémem značky Mitsubishi. K úspoře energií přispívá řízené větrání celého domu s rekuperační jednotkou.

Vzrostlá zahrada je vybavena systémem automatické závlahy trávníku a jednotlivých rostlin a stromů kapénkovým způsobem – celý tento systém je také napojen na Loxone, který závlahu řídí na základě aktuálních dešťových srážek apod.

Konstrukce domu je zděná s železobetonovými stropy, předností domu je zdivo, které je provedeno z vápenopískových cihel VAPIS – mezi jejich největší výhody patří naprosto ojedinělé zvukově-izolační vlastnosti a výtečné akumulační schopnosti. Společně s výkonnými tepelnými izolacemi, je dosahováno až pasivního standardu obálky stavby, který podporují kvalitní hliníková okna s termoizolačními trojskly.

Interiér domu je proveden ve vysokém standardu, který obsahuje velkoformátové italské obklady a dlažby Ragno, třívrstvé dřevěné podlahy Scheucher, bezfalcové lakované dveře Sapeli, všechny koupelny jsou vybaveny podomítkovým systémem baterií Grohe. Kuchyňské lince jsou použity špičkové vestavé spotřebiče značky Siemens.

Dům je volný ihned k nastěhování.

Prodej domu je osvobozen od 4% daně z nabytí nemovitosti – jedná se o první převod.

V případě potřebuji dokáži zajistit výhodné financování.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu589883
Dispozice5+kk
Plocha pozemku686
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha175
Dostupné od10. 1. 2020
StavNovostavba
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.